Kaks päivää pystyin olematta niin, etten treenannu Nattan kanssa mitään. Halusin antaa neidille aikaa sopeutua taas normaaliin tilanteeseen. Eilen illalla oli sitten pakko jo lähteä tekemään jotain kunnollista. Äitin kanssa mentiin tuohon läheiselle koulun kentälle treenaamaan tottista.

Ekana Nattan kanssa tein ihan vaan perusasentoja. Ne meni ihan hyvin. Yhden askeleen taaksepäin siirtymisissä Natta tuppaa menemään vinoon, mutta sivuttaissiirtymiset toimii tosi nätisti. Ite seuraaminen oli aluksi hieman "löysän" olosta, mutta äitin neuvojen avulla siitä saatiin tosi näpäkän olosta. Natta kyllä toimi kuin unelma. Vire oli hyvä, tekemisen into oli hyvä. Nyt sain hyvän tuntuman ite siitä, että miten tästä jatketaan eteenpäin. Vielä otettiin seuraaminen remmissä, mutta pitää kokeilla sitä nyt sitten ilman remmiäkin.
Seuraavana maahanmenoja ja tarkotuksena oli saada niistä nopeita. Ja nopeitahan ne oli. Eli jatkossakin teen lelun kanssa nopeita maahanmenoja ja kun se on varma, niin sitten lähetään vähentämään palkkaa.

Lopuksi vielä yksi vauhtiluoksetulo ja vauhtia tässäkin oli todella reippaasti.

Kokonaisuutena tosi hyvät treenit. Itelle pitää saada se oikea vire treenaamiseen. Lähden Nattan kanssa etenemään pienissä paloissa eli ei liikaa liian nopeesti. Torstaina ekat ryhmätreenit, joten sen jälkeen näkee enemmän.