Viime viikolla en ehtiny ollenkaan kirjottaa meijän treeneistä, mutta laitetaan nyt sitten!

Elikkäs ekana viime viikolla oli vuorossa haku treenit. Tällä kertaa hakutreeni metsä oli maastoltaan helppo ja suht tasanen.

Nattan kanssa harjoteltiin kaistaleita eli tallattiin 2 metriä leveitä ja täysmittaisia kaistaleita, jonka päässä sitten maalimies oli. Tällä kertaa Nattalle kokeiltiin ekaa kertaa kolmea maalimiestä.

Ensimmäinen maalimies oli taas vasemmassa etukulmassa. Tää on toistunu nyt joka kerta eli ekalla lähetyksellä Natta meni sen 30 metriä ja sitten tuli uskonpuute. Tokalla lähetyksellä meni jo pidemmälle, mutta taaskaan ei rohkeus riittänyt. Ennen kolmatta lähetystä sai pienen ääniavun ja sen jälkeen Natta meni nätisti maalimiehelle. Aluksi oli kuikuillut maalimiestä kaatuneen puun yli, mutta ratkaisi tilanteen hyvin, menemällä maalimiehen luoksen alittamalla puun. Palautus oli hyvä ja samati luoksetulo tässä.

Toinen maalimies oli sitten oikealla. Ekalla lähetyksellä lähti kyllä todella nätisi, mutta taas rohkeus loppui kesken. Toisella lähetyksellä Natta meni todella nätisti suoraan maalimiehelle. Tämä oli tosi nätti suoritus. Tämän jälkeen Natta rupesi vittuilemaan, eikä tullut luokse. Sain ite mennä autolle saakka ennen kuin neiti malttoi tulla luokse. Ei kuitenkaan haluttu jättää tähän, vaan otetiin se kolmaskin maalimies.

Eli kolmas maalimies oli oikealla takakulmassa. Natta oli todella väsynyt, mutta silti lähti hyvin ekalla lähetyksellä. Ihan suoraan Natta ei mennyt, mutta meni kuitenkin. Palautuksessa tuli hyvin luokse.

Ite olen sitä mieltä, että Natta on oppinut tuon 30 metriin menemisen ja siitä pois ottamisen. Se kun tekee sen aina vaan ekalla kerralla ja sen jälkeen menee hyvin.

Seuraavalla kerralla kokeillaan vielä normaalisti, mutta sen jälkeen jos ei onnistu niin otetaan hajuhakuja tai kokeillaan muuta taktiikkaa. Natta kuitenkin tajuaa mikä on homman nimi ja käyttää nenäänsä tosi hyvin, mutta rohkeus ei vaan riitä tarpeeksi.