Lauantaina oli vuorossa belgitokoilut Hennan&Seran ja Lindan&Nitan kanssa. Samalla päästiin pitkästä aikaa Hakunilaan treenailemaan.

Nattan kanssa tehtiin aluksi seuraamista. Itse seuraaminen oli tosi kivan olosta, mutta täyskäännökset tökki. Huomaa taas, että ollaan tehty vaan oikeelle/vasemmalle käännöksiä ja paljon suoraa, koska täyskäännökset ei toimi ollenkaan. Nyt pitää laittaa tämä taas kasaan.
Liikkeestä istuminen oli hyvä ja nopee.
Seuraavaksi tehtiin ruutua samalla tavalla kuin viimeksi. Ihan hyvin toimi. Ei ehkä ihan niin paljon tykitystä kuin viimeksi, mutta eipä Natta kulmiakaan kytänny. Kerran meinasi mennä purkkimoodi päälle (tai lähinnä Hennan kyttäminen), mutta hyvin unohti kun patukalla palkkasin.

Tokassa setissä tehtiin vaan tunnaria samalla tavalla kuin viimeksi. Aluksi kaksi omaa piilotettuna yksin ja sen jälkeen kolme kahden häiriökapulan kanssa. Ekalla Natta oli hieman "ulkona". Seisos nimittäin kapulan päällä. Hyvin kuitenkin nousi eka + toka. Kolmas oli perfect. Neljännellä meinasi ottaa väärän (ei kuitenkaan niin pahasti kuin viimeksi), mutta nyppäsyn jällkeen haisteli ja toi oman. Ja vika oli tosi hyvä. Tää nyt näyttää toimivan. Nattan tekemisen ilme on ihan erinäkönen kuin aikasemmin. Päätin nyt tehdä niin, että helmikuun ajan tehdään näitä vielä remmissä ja sen jälkeen remmi irti ja samanlaista treeniä.

Tokoilujen jälkeen otettiin Nattalle ilmasutreenit. Tällä kertaa tehtiin 8 sarja. Kaikki ilmasut oli ihan super hyviä. Yksikään rulla ei tippunu, vaan kaikki tuli suoraan käteen.

Kiitos Henna ja Linda seurasta ja avusta!

Sunnuntai aamuna mentiin sitten ihan oikeesti hakuilemaan Mestarintielle. Nattalle otettiin tällä kertaa kolme maalimiestä, koska lunta oli taas enemmän kuin laki sallii. Kaksi ekaa oli suoraan etukulmissa. Sinne tuli hyvät suorat pistot ja vauhdikkaat rullan tuonnit suoraan käteen. Ekalla näyttö oli hyvä, mutta tokalle ei jostain syystä lähteny. Hyvin mahdollista on se, että laitoin sen näytölle vähän hätäsesti. Mutta joo... Kolmas maalimies oli vähän lähempänä (noin 30 metrissä). Pisto oli hyvä. Natta otti rullaan, tiputti rullan maalimiehellä, otti itsenäisesti uudestaan, tiputti, meni maalimiehelle hakemaan makupaloja, otti uuden rullaan ja toi tosi nätisti suoraan sivulle. Okei, se ei ollu saanu aamulla ruokaa, mutta tollasta ei oo tehny koskaan.