Keskiviikkona tokoilemassa Kirsin kanssa. Treenit muodostui p-olosta, seuraamisesta, kaukoista ja  metskusta.

Aluksi tehtiin p-olo. Kävin palkkailemassa Nattaa ekstra tiheesti, jotta pää ei lähtisi pyörimään liikaa. Ei se kyllä niin paljon pyöriny, kuin sm-kisoissa (video paljasti tämän). Muuten hyvä. Kirsin käskiessä Hupia sivulle nousi Nattakin. Laitoin uudestaan ja odottamisen jälkeen nousi hyvin. Oon ihan tarkotuksella käskeny Nattan viereen vasta Kirsin jälkeen, jotta tulee treenattua noita evl-tilanteita.

Kentän toisesta päästä tehtiin sitten seuraaminen autoille. Hyvin pysys kontakti ja seuraaminen oli perfekt. Käännökset meni taas hyvin, kun ite tiiän miten teen ne.

Seuraavaksi tehtiin eteenistumisia eri tavoilla ja eri matkoilla. Hyvin tuo ipana tulee eteenistumaan. Vauhtikin oli hyvä. Kun tehtiin eteenistuminen ihan Hupin edessä, niin ei kestänyt vaan tuli suoraan siivulle. Avustuksen kanssa tämäkin onnistus.

Tokassa setissä aluksi metallia. Ei mitään ongelmia. Hyvin nosti kapulaa. Hieman ehkä pitää löysästi, mutta ei kalisuta. Sitten hajosikin kapula, joten metsku treenit jäi siihen.

Lopuksi tehtiin vielä seuraamista palkalla. Teki hyvin noinkin ja saatiin taas tehtyä vahvistuksia.

Hupin treenien jälkeen tehtiin ilmasut. Tällä kertaa vaikeutettiin niin, että matka oli huomattavasti pidempi. Kolme ekaa meni loistavasti. Lähti-otti-toi-näyttö ihan loistavat. Vikalla lähti hyvin, otti huonosti, jollon rulla tippus puolessa välissä. Käskin hakemaan uudestaan, jollon toi hyvin. Näyttökin oli hyvä.

Onneksi nyt taas jatkuu treenit, joten saadaan nämä vietyä metsään pidemmille matkoille. Kentällä kun on sujunu niin hyvin.