Vaikka loma meni pääasiassa täysin lomaillessa niin kerran sai mentyä Nattan kanssa treenaamaan. Erityistä treenistä teki vieras paikka (Kerimäen lukion piha) ja monet häiriötekijät (traktori, autot, pyöräilijät). Oltiin varmaan jonkinlainen ihmetyksen aihe, kun kaikki jäi pitkäks aikaa kattomaan kun treenailtiin. Mutta eipä kai tuolla maalla olla totuttu siihen, että koirien kanssa tottista treenataan.

Selvästi huomasi sen, että tauko ei ollut hyvä juttu. Nattan keskittyminen oli aluksi aivan jossain muualla. Aluksi otettiin ihan perusasento treenejä ja pieniä seuraamisia patukan kanssa. Nyt tuo patukalla palkkaaminen on tuottanu tulosta ja Natta jakaa joka kerta seurata pidemmän ja pidemmän matka. Ja seuraaminen on samalla tosi tiivistä. Kokeilin samalla käännöksiä oikeelle sekä täyskäännöksiä. Oikeelle käännöksistä sain ihan hyvät, mutta täyskäännöksissä Natta haahuilee turhan paljon eli sitä nyt otetaan enemmän.

Pari pitkää paikallaoloakin otettiin, kun kerran häiriöitä oli niin paljon. Hyvin se neiti siellä maassa pysys koko ajan, eikä noussu liian aikasin ylös perusasentoon.
Samalla pari luoksetuloa => ne oli kyllä vauhdikkaita ja hyviä. Ja Nikken häiriöstä huolimatta tuli suoraan sivulle.

Sitten kokiltiin pari ruutua. Eli patukka ruutuun ja sitten koiran lähetys. Tällä kertaa kokeilin pidemmän matkan eli parkkipaikan toiselle puolelle asti. Ihan hyvin ja vauhdikkaasti Natta juoksi sinne. Vielä en ruudussa käske Nattaa maahan, ettei sitten kisoissa iske itteään automaattisesti makaamaan. Eli nyt tehään vaan ruutuun lähetys => paikka-käsky => palkka. Toi on nyt ainakin meillä toiminu tosi hyvin.

Lopuksi kokeiltiin vielä kaukoja, kun kerran oli häiriötäkin. Ne ei nyt onnistunu. Istumasta maahan menee tosi nätisti ja hyvin, mutta maasta istumaan on ongelmana nyt. Pitää vaan kotona naksutella noita vaihtoja lisää ja pidentää matkaa, että Natta taas muistaa mikä on homman nimi.