Ekaa kertaa koko kevään aikana sekä tottis että hakutreenit sattuivat samalle päivälle. Mentiin Nattan kanssa tällä kertaa hakutreeneihin, koska sitä ollaan vähemmän treenattu kuin tottista.

Oli kyllä onni, että mentiin. Nattalla oli nimittäin aivan loistavat treenit. Treeniolosuhteet eivät olleet parhaan mahdolliset. Torstaina oli yli 25 lämmintä, eikä oikeastaan tullut ollenkaan. Maastokaan ei ollut sieltä helpommasta päästä.

Tälläkin kertaa tallattiin kaistaleet ja treenattiin niitä. Nattalle otettiin kaks maalimiestä, molemmissa etukulmissa. Omaa vuoroa odotellessa otin anttan kanssa hieman tottista ja leikittiin patukan kanssa. Patukkaleikki auttoi ja Nattan viettitaso hieman laski. Metsään meno oli paljon rauhallisempi kuin aikaisemmin. Nyt natta jaksoi alusta asti tehdä kunnolla töitä, kun ylimääriset höyryt oli päästetty jo aikaisemmin.

Elikkäs eka maalimies oli vasemmassa etukulmassa 50 metrissä. Maalimiehelle päästäkseen oli taas juostava kallio ylös ja sitten vielä jonkun matkaa eteenpäin. Heti ekalla lähetyksellä Natta juoksi mäenpäälle ja upposi metsään. Oli hieman takakauta viertänyt maalimiehelle ja kun oli saanut paremman vainun niin menny luokse. En olisi kyllä uskonu, että ihan ite menee. :) Yllätti positiivisesti kaikki. Takaisin tulokin oli hyvä ja kutsusta tuli nätisti luokse.

Toinen maalimies oli oikeassa etukulmassa 50 metrissä. Ekalla pistolla lähti taas hyvin metsään ja upposi heti sinne. Hieman pisto lähti vasemalle (mistä päin tuuli hieman) ja vainun saatua meni nätisi maalimiehelle. Tälläkin kertaa palautus ja luoksetulo oli hyvä.

Nää oli ehdottomasti parhaat hakutreenit ikinä Nattalle. Nyt oikeesti näki, että kyllä se osaa ja sillä on sitä itseluottamusta ihan riittävästi. Tota patukalla leikkimistä ennen metsään menemistä kokeillaan seuraavallakin kerralla ja katotaan onko siitä hyötyä.

Ilmasua ei olla vielä ruvettu treenaamaan. Kyllä tuosta varmaan rullakoira tulee.

Laitetaan tähän samaan nyt Nikkenkin kuulumisia, kun muuten niitä tulee tosi vähän kerrottua.

Elikkäs Nikke voi todella hyvin ikäisekseen koiraksi. Hieman nää kovat helteet on vieny voimia, mutta kenestä ne ei olis. Nikke kulkeen meijän mukana treeneissä maskottina ja nauttii suunnattomasti siitä. Nikke on hurmannu monia ihmisiä tuijotuksella ja onpa saanu omia makupaloja siinä sivussa. :)