Lauantai 24.3.

Tokokoulutusohjaaja kurssin toinen viikonloppu. Tällä kertaa mukana oli molemmat koirat. Nikkekin oli ihan onnessaan, kun pääsi mukaan. Natta pääsi treenaamaan luoksetuloa. Koska paikalla oli häiriötä, jouduin antamaan Nattalle lisäkäskyn, että neiti tuli luokse. Pysäytys ei onnistunut tänään ollenkaan, vaan Natta hiippaili ihan kunnon matkan. Pysäytystä kokeiltiin takapalkan kanssa. Se toimi kyllä ihan ok. Natta pysähtys nopeemmin, mutta ei täysin ymmärtänyt sen takapalkan ideaa. Sain myös hyviä vinkkejä siihen, että miten saan eteenistumisesta tiiviimpää. Sitä rupetaan nyt sitten treenaamaan. Muutenkin nopeen pysäytyksen harjotteluun saatiin hyviä vinkkejä.

Kurssin jälkeen ajaltiin Vilppulaan Iinan ja Nemon luokse. Nemo oli kyllä hurjasti kasvanu sitten viime kerran. Taas huomasin sen hyvin, kun oltiin lenkillä toisen koiran kanssa niin Natta kiskoi ja veti remmissä ihan tajuttoman paljon. Eihän me täällä olla ollenkaan muiden kanssa lenkkeilty vaan kaikki lenkit tehdään keskenään. Pääsiäisenä pitää ottaa tehokurssi siihen, että remmissä kyetään kävelemään nätisti, vaikka onkin muita seurana.

25.3. Sunnuntai

Aamulla sitten pakattiin tavarat ja Natta autoon. Suuntana oli tällä kertaa Tampereen näyttely. Iina lähti kaveriksi mukaan, mikä oli tosi kivaa. Ei tarvinnu yksin siellä kahden koiran kanssa mennä. Saavuttiin onneks ajoissa paikalle, eikä ruuhkaa ollut ollenkaan. Autokin saatiin melkein oven eteen. Vähän ajan päästä tuli sitten Tempo.
Tempon kehä oli aluksi. Avo-luokassa oli kaksi koiraa, Tempo näistä ekana. Kerrankin Tempo osas käyttäytyä kehässä nätisti, eikä ruvennu ollenkaan vittuilemaan mulle. (ei siis haistellu eikä kulkenu nenä maassa koko ajan, mitä on tehny parissa viime näyttelyssä). Tempo yllätti positiivisesti käyttäytymisellään ja tuloksen osalta. Tempolle siis ERI2, PU2, Vara-serti ja vara-cacib. Muutenkin Eijan kasvateilla oli hyvä päivä, kun Tara oli ROP-pentu ja EROS VSP-pentu. Kyllä se Tempon viiminen serti sieltä tulee ja oli Tempo muuten eka meijän koirista, joka sai vara-cacibin.

Vähän aikaa siinä sitten kierreltiin ja kateltiin. Paljon tuttuja tuli vastaan, ketä ei oo pitkään aikaan nähty. Sitten olikin Nattan kehän vuoro. Junnu narttuja oli 10. Nattan handlerinahan toimi Kailion Heidi. Natta seisos tosi nätisi ja tuijotti pääasiassa kehän laidalla olevaan Tempoa ja Iinaa. Ei vaan pikkuneidillä ole hirveetä motivaatiota seisoo NIIN kauan paikallaan. Muiden junnujen rinnalla Natta näytti kyllä ihan sopivan kokoselta, mutta ehkä hieman karvattomalta. Ja valkoset tassut kyllä paistoi sielä ihan kunnolla edukseen. :) Nattan arvostelu oli hyvä ja huomasi hyvin, että kehitystä on tapahtunut. Pari tuttuakin sanos, että Natta on tosi paljon muuttunut sitten Seinäjoen näyttelyn. Tuloksena Nattalle oli EH, mihin olen tosi tyytyväinen.