Lauantaina lähdettiin koirien kanssa Kirkkonummelle kattomaan toko maajoukkueen karsinta kisoja ja tietenkin kannustamaan Heidiä ja mun lemppari belgiä Metteä. Kannatti lähteä, sillä Heidi ja Mette voitti koko skabat. Onneksi olkoon vielä! Oli kiva nähdä taas.

Kisoista tarttui mukaan kadoksissa ollut treenimotivaatio. Sunnuntaina mentiin sitten heti treenailemaan Bauhausin pihalle.

Nattan treeniohjelmaan kuului ruutua, noutoa ja merkkiä. Ruutua treenattiin kolmessa eri osassa. Ekalla kerralla vein lelun valmiiksi ruutuun ja sen jälkeen vasta hain Nattan autosta. Vauhdilla Natta meni ruutuun, vaikka ei tiennyt siellä mitään olevan. Tokalla kerralla vietiin lelu yhdessä ruutuun ja vikalla kävin yksin vaan, mutta ruutuun ei laitettu mitään. Hyvin meni pääsääntöisesti. Muutaman kerran Natta kaarsi ruutuun vasemmalta sivulta. Enpä tiiä, että mistä johtuu.. Ei normisti tee sitä.

Seuraavassa sessiossa tehtiin ruudussa maahanmenoja. Nyt ne on hyvät. Natta ei enää etene siellä eteenpäin, vaan lysähtää hyvin suorilta jaloilta maahan. Kolmannella tehtiin maasta sivulle siirtymisiä. Ihan bra. Ekalla Natta tuli inan väljästi, mutta seuraavalla kerralla petrasi jo huomattavasti.

Merkkiä treenattiin sitten naksun kanssa. Nattan ongelmana on ollut se, että Natta yrittää ottaa merkkiä suuhun. (Olen opettanu, että nenällä pitää koskea merkkiin). Tällä kertaa ei edes yrittäny ottaa sitä suuhun ja saatiin ihan super merkkitreenit.

Lopuksi vielä noutoja. Aluksi nostoja naksulla. Nostot oli hyvät. Toisena tehtiin vauhtinostoja, niin että Nattan nostaessa ite lähdin karkuun. Ennen Natta tippu kapulan heti, kun ite lähdin karkuun, mutta nyt pysys kapula tosi tiukasti suussa, eikä millään päästäny irti. Muutama toisto tehtiin ja that's it.

Kotona me treenaillaan metallia. Ennen aamu- ja iltaruokaa tehdään parit metallin nostot ja haut. Kyllä on tullu metalli ihan super kivaksi ja nopeiksi, kun sen jälkeen saa paljon ruokaa.

Askelsiirtymisiä ollaan ruvettu myös hinkkaamaan. Tällä hetkellä ne on ihan hyvät,  mutta mä haluan niistä paremmmat. Joten ei auta kun treenata.

Lauantaina pääsen pikku penneleitä palluttamaan ja sunnuntaina pitäis mennä treenailemaan tokoa.