Torstaina oli vuorossa ekat treenit uuden ryhmän kanssa Lapualla.
Nattalle tehtiin ekalla kerralla perustreenit. Kaksi maalimiestä, jotka molemmat oli etukulmissa, mutta siitä siirrettyinä noin 20 metriä.
Metsään tultiin taas hihna piukalla, joten intoa neidillä oli taas vaikka muille jakaa. Eka maalimies oli siis vasemmalla. Natta näki, kun maalimies siirtyi ja lähetyksen jälkeen ei tarkistanut etukulmaa vaan meni suoraan maalimiehen luokse. Ekalla maalimiehella Natta jopa malttoi syödä kaikki makupalat nopeesti, mutta tosi äkkiä lähti sieltä kuitenkin pois. Hyvin lähti kuitenkin etenemään eteenpäin. Jes! Tätä ollaan haettu.

Toka maalimies oli sitten oikeella samalla tavalla kuin eka. Tällä kertaa Natta ei kuitenkaan nähtyt sitä siirtymistä. Ekalla lähetyksellä Natta lähti hyvin ja vauhdilla.Tälläkään kertaa Natta ei mennyt ihan etukulmaan saakka, koska sain hajun maalimiehestä jo aikaisemmin. Tokalla maalimiehellä Natta malttoi olla tasan sen aikaa, että sai sen ekan makupalan sieltä ja tuli sitten omia jälkiä pitkin takasin maalimiehelle.
Nyt pitää miettiä, että mitä pitäis tehdä. Varmaan palaan siihen, että maalimies kuljettaa Natta takasin keskilinjalle. Näin saadaan Nattaa pysymään paremmin siellä.

Lopuksi otettiin vielä parit ilmaisut samalla tavalla kuin ollaan nyt treenattu. Natta lähti hyvin, otti rullan hyvin suuhun ja toi nätisti takasin. Näyttökin meni ihan perfect. Natta jopa suostui leikkimään vieraan ihmisen kanssa. Toka ilmaisu otettiin samalla tavalla kuin aikaisemmin, mutta matka oli nyt pitempi. Natta taas lähti hyvin ja toi hyvin. Nyt näytöllä palkattiin makupalalla ja se itseasiassa toimi paljon paremmin. Ilmasuja ollaan treenattu Nattan kanssa nyt viis kertaa ja ne rupee oikeesti sujumaan. Hirmu nopeesti Natta on sisäistänyt nuo.

Tällä hetkellä meillä juostaa. Natta päätti alottaa sitten juoksun tänään. Onneksi toisaalta nyt, että kerkee loppumaan ennen kisojen alkua. Ja treenatahan me voidaan kuitenkin kokoajan.