Tiistai iltana oltiin sovittu Katin kanssa treenit Viikin nurtsille. Saatiin "treeniseuraa" myös ah niin ihanilta laitapuolen kulkijoilta, jotka kovasti kattoivat tekemistä.

Nattan ohjelmassa oli ruutu, luoksetulo ja tunnari. Ruututreeneillä alotettiin. Tehtiin treenit yhtään ruutuun, koska haluan että Natta osaa mennä siihen oikeeseen paikkaan ilman "apuja". Kauempaa lähettäessä meni kyllä ruutuun, mutta jäi seisomaan eturajalle (ei kuitenkaan kulmaan). Lähempää lähettäessä osasi hyvin hakeutua sille oikeelle paikalle ja osasi jopa korjata juuri siihen paikkaan mihin halusin. Oikeella tiellä ollaan, mutta toistoja tarvitaan.  Tavoitteena on, että kesäkuun loppuun mennessä ruutu on kisakunnossa

Luoksetulossa oli havaittavissa pientä jumittamista, joten treenattiin sitä kierroissa. Kierrot oli super hyviä, eikä neiti yhtään jumittanu. Myös stopit oli hyviä. Turhan vähän vaan tulee tehtyä näitä kiertoja. Eli lisää näitä.

Lopuksi vielä tunnari (rivi + alku valmistelut). Alkuvalmistelut meni hyvin, niissä ei ollut mitään ongelmia. Kun tunnarit on rivissä, niin Natta ei ole niin rento kuin sillon kun kapulat on ympyrässä. Mistä johtuu?!? Miten saadaan tehtyä tuo yhtä toimivaksi kuin ympyrä?!?

Treenien jälkeen käytiin Katin kanssa vielä lenksulla ja parantamassa maailmaa Viikin maisemissa. Kiitos taas!