Pitkästä aikaan taas tulee tänne kirjoteltua. Viime aikoina on ollu koulun kanssa niin kiire, että paljon ei ole ehditty tekemään.

Ollaan parhaillaan viettämässä joululomaa Turussa ja loman aikana olis tarkotus treenata kunnolla.

Tänään päästiin mukaan Topin viestitreeneihin. Ennen treenejä oltiin ottamassa tottista TKK:n kentällä. Nattan kanssa otin vaan nopeita maahanmenoja ja palkka. Toimi tosi hyvin häiriön alla ja meni nopeesti (viereiselle kentällä oli IPO-treeni mukana ja samalla kentällä treenasi myös äiti ja Topi sekä yk bortsu).

Kentällä oli myös eri korkuisia PK-esteitä. Ekaa kertaa kokeiltiin A-estettä (vai mikä sen nimi nyt oikeesti on!?!?). Aluksi mentiin ihan matalaa, niin että lelu oli toisella puolella palkkana. Natta meni tosi nätisi, eikä yhtään pelännyt estettä. Sitten kokeiltiin keskikokoista A-estettä. Aluksi Natta meni hieman hitaasti, mutta lopulta tajusi idean ja sen jälkeen ei pikkuneitiä voinut enää pidätellä mikään.

Vahingossa Natta pääsi vielä menemään täyskorkealle esteelle. Siinä vain puolessa välissä usko loppui kesken ja Natta palasi takasin. Nyt oli hyvä huomata se, että Nattalla on todellakin mahdollista paasta esteen yli. Vielä kun se onnistuisi kapulan kanssa.

Noutokin on hieman edenny eteenpäin. Nyt Natta suostuu jo ite pitämään kapulaa suussa ja suht vaivattomasti myös ottamaan sen. Tänään saatiin taas pari uutta vinkkiä, mitä pitää kokeilla.

Kentällä otettiin vielä vähän aikaa seuraamista ja vahvistettiin seuraamisen paikkaa. Kyllä se rupee sujumaan.... Toivottavasti!