Taas on jäääny kirjottaminen vähälle... yritän nyt muistaa, että mitäs kaikkea tässä on tehty.

Pari viikkoa sitten sunnuntaina treenit Viikissä Katin ja Marian kanssa. Ensimmäinen ilta pitkästä aikaa, kun vettä tuli kunnolla. Ei kuitenkaan ollut kylmä. No joo... treenit meni ihan perseelleen. Natta oli sitä mieltä, ettei koskaan ole kuulukkaan mitä ruutu tarkottaa. Luoksetulossa jumitti, mutta saatiinhan me muutama hyvä stoppikin tehtyä. Kaukoissa ppoikitti, mutta merkin kanssa pysys suorasa. Seuraaminen oli ihan ok ja samoin liikkeestä istuminen.

Tiistaina treenit Viikissä taas samalla porukalla. Natta muisti taas, että mikä ruutu on ja saatiin hyvät treenit. Tehtiin haistelutunnari käydeltä matkalta, eikä ongelmaa. Oma sieltä nousi. Sitten tehtiin noutoja. Nattan kanssa tehtiin yli pitkältä matkalta, jolloin palautusvauhti oli mycket bättre.

Keskiviikkona CB treenit Viikissä. Nattalla -yllätys yllätys- ruutua, joka oli ihan super hyvä. Nyt ei ollut ongelmaa. Kaukoissa pientä jumitusta ilmassa ja muutenkin epäpuhtautta. Nämä nyt tehotreenaukseen, että saadaan se vanha tahti päälle. Muuta ei sitten tehtykkään.