Tällä viikolla hakutreenit olikin jo heti torstaina, joten siinä ei tullut kuin yksi vapaapäivä välissä.
Treenit pidettiin tällä kertaa taas aivan uudessa paikassa eli Oittaalla ja maasto oli osi erilainen kuin aikaisemmin. Oikealla oli todella tiheetä kuivaa kuusikkoa (itekään siellä ei pystynyt kunolla kävelemään) ja vasemmalla oli selkeä maastoinen koivumetsä. Keskilinjana toimi pieni hiekkakenttä, joten sekin vaikeutti treeniä huomattavasti.

Nattalle päätettiin ottaa kolme maalimiestä, mutta jos kaks ekaa menee hyvin niin sitten lopetetaan siihen.
Ekana Nattalle otettiin vasemmalla ollut maalimies. Ekan lähetyksen tässä mokasin itse. Eli lähetin Nattan liian nopeesti sen jälkeen kun tultiin paikalle ja eka lähetys meni kaikenhyvän lisäksi todella vinoon. Natta kyllä lähti metsään tosi nätsti, mutta ei annettu sen hakea taaksepäin. Elikkäs tokalla lähetyksellä siirryttiin hieman taaksepäin keskilinjalla ja siitä sitten lähetys. Tällä kertaa Natta lähti todella hyvin, linja meni ehkä hieman liikaa vasemmalle. Sieltä Natta nousi kallion päälle ja kun kutsuin sitä nimeltä niin samalla tuli suoraan maalimiehelle. Ainakin tuli hyvä ja varma pisto.

Toiselle puolelle lähetin Nattan suoraan siitä kun tuli metsästä. tämä toimi todella hyvin. Hieman Natta varasti metsään, mutta lähti toiselle maalimiehelle innolla ja pistosta tuli todella hyvä ja suora.
Koska kaksi ekaa meni niin hyvin, niin lopetettiin siihen.

Jatkossakin kokeillaan nyt sitä, etten koske Nattan keskilinjalla. Makupalojen kanssa pidän sen hallussa ja lähetän ilman koskemisia metsään. Kokeillaan miten näin toimii.

Mutta pitkästä aikaa Nattan kanssa oli onnistuneet treenit. Tästä on kiva lähteä eteenpäin ja mielenkiinnolla odotetaan ens viikonloppua ja leiriä. Josko saataisiin uusia neuvoja.