Treenailtu kyllä ollaan, mutta en oo niitä tänne ehtiny kirjottamaan. Nyt on hieman hiljasempaa, ennen kuin pitää taas lähteä kiitämään.

No, anyway....  Sunnuntaina käytiin treenamassa aamulla Eevan ja Gimman kanssa Espoon K-raudan pihalla ja illalla Keravalla Kirsin ja Hupin kanssa.

Aamulla treenailtiin takapään käyttöä ja tunnaria. Heidiltä saatiin hyvä idea, että miten treenaillaan takapään käyttöä paremmaksi. Pihalla jatkettiin siis treenailuja, niin että Eeva meille naksutteli oikeista paikoista. Kiertämiset onnistuu nyt tosi hyvin. Nattasta on hauskaa kierrellä ja se oikeesti käyttää takapäätä tehokkaasti. Seuraavaksi otettiin takaperin menoja eli periaatteessa niin, että Natta tekee kahden askeleen siirtymiset taaksepäin. Hyvin käytti tässäkin takapäätä, mutta muutamat perusasennot oli vinoja (etupää oikeella kohdalla, mutta pepun heitti mun jalkojen taakse). Tän jälkeen tehtiin muutamat sivulletulot seinän vieressä ja ne oli kyllä ihan super hyvät.

Toisessa sessiossa otettiin sitten tunnaria. Tehtiin niin, että yksi oma ja yksi vieras ja kapuloiden välissä makupaloja. Natta söi vaan makupalat ja sen jälkeen ei enää nostanu, vaan palasi sivulle istumaan. Uudella käskyllä kyllä lähti, mutta jatko vaan ruoan etsimistä.

Vaihdettiin tässä vaiheessa kapuloiden paikkaa ja laitoin vain yhden makupalan oikeen kapulan viereen. Söi kyllä makupalan, mutta silti toi sieltä väärän. Järjestelmällisesti kaikissa treeneissä tuo sen ekan mikä eteen osuu.

Illalla treenit siis Keravalla Kirsin ja Hupi-collien kanssa. Ekaksi otettiin p-olo. Hyvin Natta oli. Meni lopussa lonkka-asentoon, jonka kävin korjaamassa. Huomaa kyllä, että ei olla pitkään aikaan tehty p-oloja, koska vetää helposti lonkka-asentoon. Käyn sen joka kerta korjaamassa, ettei kisoissa sitten tee väärin.

Sitten tehtiin taas tunnaria. Natta teki täysin samat virheet kuin aamulla eli toi sen ekan mikä nenän eteen sattuu tulemaan. Ei sillä, me ollaan nyt harjoteltu hyviä palautuksia ja niitä se teki.

Seuraavassa sessiossa tehtiin seuraamista. Vire oli aivan loistava ja häntä heilus koko ajan. Jäi kyllä ihan super fiilis tuosta. Lopuksi tehtiin vielä liikkeestä istumista. Natta kyllä pysähtyy käskyn jälkeen hyvin, mutta istuminen on hidas mun kriteerien mukaan. Pitää tässä vaiheessa jo hakea siihen lisää nopeutta.

Keskiviikkona sitten käytiin treenamassa taas Keravalla Kirsin ja Hupin kanssa. Aluksi taas p-olo. Nyt oli hyvin, eikä menny lonkka-asentoon. Toisaalta oli tosi lyhyt aika.

Ekassa osassa tehtiin noutoa ja seuraamista. Nouto tehtiin vaan kerran kisamaisesti. Natta varasti kapulalle jo siinä vaiheessa kun heitin sitä. Tästä en rankassu, koska vauhtiahan me ollaan hakemassa. Meni kapulalle nopella laukalla ja palautti sitten ravilla. Hyvä nouto Nattaksi, mutta mutta...

Seuraamisessa Nattan vire oli tosi hyvä. Häntä heilus ja Nattalla oli super hauskaa. Käännökset oli hyviä. Jäi kyllä ihan hyvä fiilis.

Tän jälkeen tehtiin uudestaan p-olot. Natta pysys hyvin, mutta siinä vaiheessa kun Hupi vapautettiin, niin Natta nousi. Ei oo tehny tota pitkään aikaan. Sen jälkeen tehtiin niin, että Natta p-olossa ja Hupi teki kaikenlaista. Johan pikku belgikin siellä pysys. Natta meni vaan turhan usein lonkka-asentoon. Täytyy siis treenata pitkiä p-oloja häiriössä, niin että käyn aina korjaamassa, kun vaihtaa asentoa.

Hyvät treenit kuitenkin.

Kiitos vaan Eeva ja Gimma ja Kirsi & Hupi treeniseurasta. Kohta pian uudestaan.