Autottomana on ihan pirun tylsää olla.. Vaikka sitä en varsinaisesti viikonloppuna tarvinnukkaan, niin tieto siitä että auto ei seiso parkkiksella aiheutti jonkinlaista ahdistusta. Onneksi Kati ja Anna suostuivat tulemaan treenaamaan tähän suuntaan, niin päästiin tekemään treenit.

Treeni alotettiin seuraamisella Annan käskyttäessä. Pääpaino oli ruudun lähellä tapahtuvat häppeningit. Muutaman kerran piti neitiä huomauttaa, koska Natta kyttäsi enemmän ruutua kuin keskittyi tekemiseen. Ruudun edessä tapahtuvat siirtymät oli hyvät. Kokonaisuutena jäi kuitenkin jotenkin kökkö fiilis siitä seuraamisesta. Ei ollenkaan normi Nattaa.

Tämän jälkeen jatkettiin liikkeestä istumisella niin, että istuminen oli ruudun kohtaan. Valmisteleva oli hyvä, mutta istumisessa kyttäsi ruutua igen ja tämän takia istuminen oli toooodella hidas.

Sitten siirryttiinkin tekemään ruutua taas Annan käskytellessä vieressä. Ekalla kerralla Natta hämmentyi Annan erilaisesta käskytyksestä niin paljon, että kääntys muutaman metrin jälkeen kattomaan. Otin N. siitä takasin ja otettiin uudestaan. Seuraavalla kerralla Natta sitten päätti varastaa ruutuun Annan käskystä. En viittiny tästä kieltää, koska nyt kuitenkin hakeutuu ruutua kohti. Tämän jälkeen tehtiinkin muutamat treenit niin, että Natta ei saanu lähteä vaikka Annan huuteli mitä. No, nyt se ei tietenkään edes yrittäny mennä sinne. Lopuksi vielä yksi normi ruutu ja hyvinhän se sinne meni.

Treeniä jatkettiin metallilla. Se oli perus Nattan metallisuoritus. Hyvin meni laukalla kapulalle, nosti hyvin ja toi ravilla takasin. Vielä mä sallin Nattalle sen ravilla palautuksen, koska metalli on niin epävarma. Ja eihän tuossa mun eteisessä ehdi vauhti hirmusesti noustakkaan.

Luoksetulossa otettiin vaan läpi lyhyemmältä matkalta, eikä kuulemma ollut yhtään sen näkönen että olisi jumittanu. Hyvä, hyvä....

Lopuksi vielä tunnari sulkeiset. Aluksi rivi, josta nousi väärä. Meni kyllä hyvin kapuloille ja haisteli hyvin, mutta klikkasi oman ja toi viereisen. Otettiin ihan uusi kasa ja uudet virittelyt. Nytkin meni hyvin, haisteli hyvin ja nousipa sieltä se oma. Jatkossa tehdään aina uusi, vaikka väärä nousisikin. Ei saa enää sitä toista mahdollisuutta.

Eli treenit jatkuu..... Loppu vuodesta olis harkinnassa vielä 2-3 kisaa. Katotaan autorempan jälkeen, että mihin ilmotetaan ja miten kauaksi mennään. Pieksämäen joulukuun kisat on kai pakko käydä... Siitä kun on muodostunu jo jonkinlainen perinne