Tällä hetkellä "oma elämä" rajottuu vahvasti kouluun. Käytiin me kuitenkin viime viikonloppuna hakuilemassa pitkästä aikaa. Eipä me ollaan varmaan kuukauteen käyty hakuilemassa, joten oli ihan kiva mennä. 

Treenit oli Pommitiellä, joten luvassa oli selkeetä, tasasta (missä täällä mäkiä olisi), mutta upottavaa maastoa. Vielä ihan kiitettävä lumi teki treeneistä haastavaa. Muuten keli oli niin ihanteellinen (lue: sopiva tuuli), niin Nattalle tehtiin kolmen valmiin maalimiehen treenit.

Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Ekalla pistolla Natta lähti hyvin, juoksi noin 45 metriin ja kääntyi takasin keskilinjalle. Sitä miksi tuo tapahtu, mulla ei ole mitään hajua. Tokalla lähetyksellä lähti taas hyvin ja vauhdilla. Natta upposi hyvin taas 45 metriin ja sen jälkeen teki pienen koukkauksen vasemmalle (niin teki meijän HK3 koirakin). Näemmä tuuli pyöri siellä metsässä ihmeellisesti, koska vasemmalta sai hyvin hajun ja upposi hyvin maalimiehelle.

Toinen maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Ekalla lähetyksellä Natta lähti taas hyvin, mutta taas kiersi hieman vasemmalle. Heti kuitenkin löysi maalimiehen. Tää maalimies on aikasemmin ollu vähän pelottava, mutta nyt ei ollut mitään ongelmia.

Kolmas maalimies oli sitten vasemmalla noin 50 metrissä. Nyt tuli loistava suora pisto.

 

Pienistä kiemuroista huolimatta Natta teki hyviä pistoja. Natta ei yhtään hakenu maalimiehiä silmillä, kuten joskus aikasemmin. Voi kun pääsis vaan useemmin treenaamaan ja nimenomaan niitä ilmaisuja, niin päästäisiin kunnolla eteenpäinkin.