Tiistaina lähdettiin taas Lapualle tokoilemaan Arjan ja Vickyn kanssa. Päivi ja Nemo tulivat Kauhavalta mukaan häiriöksi ja treeniseuraksi.

Natta kävi ennen treenejä tosi kovilla kierroksilla. En kyllä tiiä, että miksi. Ekaksi kuitenkin otettiin paikallaolo. Nemo toimi meille häiriökoirana. Eipä Natta mitään välittänyt häiriöstä.

Seuraamista otettiin käskytettynä. Tässä huomasi Nattan kierroksen, koska Natta edisti koko ajan. Saatiin kuitenkin ihan hyvää pätkää väliinkiin, joten pääsin palkkaamaan.

Tämän jälkeen otettiin kapulan nostoja. Nostot olivat hyviä ja tässä ei kierrokset vaikuttanut. Nyt toimi niin kuin piti. Kokeilin liikkeen kokonaisena ja hyvin se sieltä nousi.

Kaukoja otettiin nyt niin, että Natta ei tiennyt kenellä palkka oli. Ekalla kuitenkin nousi hyvin, joten heti siitä palkka Arjalta.

Luoksetuloja otettiin seisomisesta. Niissä oli kyllä vauhtia ihan kivasti. Vielä ei ehkä ihan niin kuin ite haluaisin. Stoppeja en ole nyt tehnyt, kun ollaan siihen loppuun haettu vauhtia.

Lopuksi vielä hyppyä, kuten äitin kanssa treenattiin. Hypytin Nattaa vaan edestakasin hypyllä, että neiti tajuaisi sen, että mitä reittitä kuuluu tulla takasin. Kertaakaan ei kiertänyt. Muutaman kerran laitoin istumaan välissä. Ekalla meni maahan ja tokan kerran kun otin, niin meni hyvin. Pitää vaan useemmin käydä hypyttämässä.

Ihan kivat treenit! Kiitos Päiville ja Arjalle taas treeniseurasta!