Perjantaina oltiin hakuilemassa pienellä porukalla Kivistössä. Hankalaksi paikan teki yli nousevat lentokoneet sekä nurkan takana oleva Tampereen motari. Meitä se ei haitannu, koska Nattan kanssa ruvettiin tekemään ilmasuja. Joo... Meni ihan perseelleen. s040.gif

Natta ei suostunut ottamaan rullaa ollenkaan suuhun normi tyylllä. Sen jälkeen "ruvettiin" leikkimään rullan kanssa. Johan neidin intokin löytyi. Mun pitää noissa olla se passiivinen osapuoli ja vaan maalimies tekee siitä rullasta ihanan. Neljä kertaa otettiin ja joka kerta saatiin Natta tuomaan mulle. Näytöissä ei nyt mitään ongelmia ollu. Nyt pitää ottaa teho kuuri ilmasuja. Ihannehan olisi jos niitä pystyis tekemään päivittäin, mutta yksin on pirun vaikeeta niitä. Nyt pitää käyttää kaikki ryhmätreenitkin hyväkseen ja treenata ilmasuja. Hakutreeneissä keskitytään tekemään pelkästään ilmasuja, koska itse mettä työskentelyssä ei ole ongelmaa.

Kotosalla ja lenkeillä ollaankin sitten tokoiltu ahkerasti. Tokoilussa ollaan keskitytty kaukojen seiso-istu vaihtoon. Nyt se sujuu jo lyhyeltä matkalta ihan kivasti. Natta on oppinu oikeen suoritus tekniikan. Hyvä-hyvä.. Kisatreeneihin mennessä ei saada tota kuntoon, mutta otan siellä sitten lyhyeltä matkalta.

Ulkona ollaan keskitytty luoksetulon maahanmenoon. Lyhyellä matkalla ollaan tehty vaan nopeita maahanmenoja. Periaatteessa Natta osaa, mutta maahanmeno vois olla hurjasti nopeempi. Pitää kehittää jotain tähän.

Muutaman päivän ajan ollaan naksuteltu myös perusasentoja. Mä olen huomaamatta ohjaillu Nattaa liikaa niissä, joten nyt pitää ite päästä tuosta tavasta eroon ja naksu on siihen oiva apuväline.

Sitten lopuksi onnittelut....

Sarille ja Sallille siirrosta 2-luokkaan ja ekasta 0-tuloksesta sieltä. Nyt vaan luotat koiraan, niin ootte kohta siellä kolmosissä Nauru

Treenikavereille Kirsille ja Hupille 1-tuloksesta ekoissa kisoissa. Vaikeuksien kautta voittoon vai miten se nyt meni.

Ja viimeiseksi super onnittelut maailman parhaalle toko belgille Metelle ja Heidille. Olette te vaan taitavia. Sama temppu sitten SM-kisoissa. e025.gif Halaukset meidän idoleille ja mun suosikki belgille Mettelle!

1241873202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e