Sunnuntaina päivällä lähdettiin kääntymään Forssassa suorittamassa BH epävirallisesti.

Ihmeenvähän ihmisiä oli eksynyt paikalle. Natta oli ainut koira ”omassa sarjassa” ja kisanneitakin oli vaan Topi ja Niilo. Nyt oli oikeestaan kevään kuumin treenipäivä, joten hieman oli itella hakusessa Nattan huoltaminen tuossa kelissä.


Natta teki aluksi liikkeet. Remmissä seuraaminen oli ihan ok. Natta piti kontakin koko ajan ja paikan koko ajan, mutta se jokin siitä puuttus. Sitä intoa ja ”huhkua” siinä ei ollu ollenkaan. Käännökset oli löysiä ja ite unohdin tehdä täykkärin uudella tavalla. Henkilöryhmässä no problem.


Remmittä seuraaminen lähti liikkeelle samalla tavalla kuin aikaisemmin. Käännökset oli parempia, mutta silti huonoja. Vähän ennen henkilöryhmää Natta rupes jätättämään ja jouduin antamaan uuden käskyn. Sen jälkeen hieman paransi, mutta ei siltikään ollu super. Henkilöryhmä oli hyvä.


Jäävissä liikkeestä istuminen oli nopee ja hyvä, mutta ois voinu olla vieläkin nopeempi. Liikkeestä maahanmeno +luoksetulo oli huono. Valmisteleva osuus oli huono, maahan meni istumisen kautta ja todella hitaasti. Luoksetulossa lähti vasta tokalla käskyllä. Ei se ton huonommin voi mennä.


Paikallaolo oli hyvä. Ei yhtään välittäny toisesta koirasta.


Tuomari oli sitä mieltä, että ihan hyvin voidaan mennä oikeisiin kokeisiin. Mutta mitä järkeä mennä noin surkeeta suoritusta tekemään oikeeseen kokeeseen. Eihän tuollasella suorituksella edes läpi pääse.

Olen videon kattonu kolme kertaa läpi ja mielestän kaikki virheet on sieltä löytynyt.


Sarin innottamana mietin, että hyviä ja huonoja puolia tosta.

 

+ Natta koko ajan hallinnassa

+ Oma jännitys kurissa

+ Paikallaolo ja seuraaminen

+ Liikkeestä istuminen

 

- Nattan hyytyminen

- Seuraaminen

- Liikkeestä maahanmeno

 

edit.edit.edit... En tiiä, että onko ton hyytymisen takana jotain muuta. Esim. tänään aamulla Natta ei suostunut ollenkaan syömään. Aamusin ei Natta tule enää norkoomaan sängyn viereen, kun kello soi vaan vetelee sikeitä. Valeraskaus ja juoksusta johtuva juttu?!?