Töissä ei toimi ohjelmat, joten on hyvin aikaa päivitellä vikat treenit. Nyt kun ollaan saatu sm-kisat hoidettua kunnialla, niin keskitytään esineruutuilemaan, voivottelemaan (vaikka on vielä rm:t edessä) ja hope so pian myäs päästään hakumettään.

Keskiviikkona Kirsin kanssa Ahjossa treeneissä. Nattan trenit alotetiin ruututreeneillä. Kokeilin ihan piruuttani, että miten Natta tekee ruudun kisamaisesti, koska viimeksi se ollaan tehty joskus toukokuussa.

Bloggasi kyllä hyvin ruudun ja lähti vauhdilla, mutta meni sivusta ja bongasi toisen takamerkin. Ihan positiivisesti, mutta toisaalta nyt pitää vahvistaa sitä keskeltä menoa. Tehtiin sitten erinnäinen määrä toistoja lelun kanssa (lelu oli valmiina ruudussa). Näin saatiin vahvistettua sitä suoraan menemistä ja oikeeta paikkaa. Pitää olla tyytyväinen siihen, että vauhti ruudussa on ihan super hyvä. Siinä ei ole mitään ongelmia.

Seuraavaksi tehtiin käännöksiä. Niissähän Nattalla ei ole mitään ongelmia, mutta mun pitää saada varmuus siihen, miten ne teen. Oikeelle kännökset sain sisäistettyä, mutta täykkäreitä pitää vielä miettiä. Paikallasiirtymiset oli ihan super hyvät. Taaksepäin mentäessä Natta ihan oikeesti peruutti, eikä kääntyny.

Tauon jälkeen tehtiin kaukoja. Tein tässäkin testin kaikilla vaihdoilla, että missä vaiheessa ollaan ja mitä pitää parantaa. Kaikki muut vaihdot toimii ihan hyvin ilman liikkumista, mutta seiso-maahan vaiheessa Natta liikkuu eteenpäin. Nyt sitten otetaan tehokuurina näitä. Pitää iskostaa Nattalle se, että näitä tehdään hissinä.

Ihan hyvässä mallissa ollaan voittajan liikkeiden kanssa. Alustavasti olen kattonu lokakuulle kisoja, mutta let see what happend.