Välipäivän jälkeen tuli taas tänään treenailtua sisällä. Kotiin kun pääsin oli jo niin pimeetä, ettei ulkona treenailu onnistunut.

Treenit alotettiin noudolla. Sen enempää en Nattaa viritellyt, vaan laitoin kapulan maahan ja katsoin mitä tapahtuu. Yllättävää kyllä, Natta meni todella innokkaasti kapulalle ja nosti kapulan maasta varsin nopeasti. Tätä toisteltiin pari kertaa. Luovutusta en vielä näissä vaatinut.

Tämän jälkeen otin noudon kisanomaisesti (lyhyemmältä matkalta). Natta lähti nätisti ekalla käskyllä (mitä ei ole viime aikoina tehnyt). Nosto oli kyllä parasta pitkään aikaan ja takasinkin tultiin innokkaasti. Natta jopa yllätti mut positiivisesti ja tuli SUORAAN SIVULLE!!! Jes! Tän voikin saada kuntoon ennen kisoja!

Vaikka eka kerta menikin varsin mainiosti, niin otin riskin ja nouto tehtiin vielä toistamiseen. Tällä kertaa vein kapulan noin 15 metriin. Natta meni kapulalle juosten, nosti ripeästi ja tuli sivulle. Perusasento ei ollut ihan suora, mutta paljon edistystä alkuviikkoon on tapahtunut.

Nyt ei vaan saa mitään mokata noudon suhteen. Jouluna käydään ottamassa nouto häiriössä ja toivotaan, että menee putkeen.

Koska Nattalla oli varsin hyvä vire päällä, niin uskalsin ottaa kaukot samalla. Maasta istumaan nousuista on nyt tullu tosi vauhdikkaita. Matkana oli tällä kertaa noin 7 metriä. Eka sarja oli istu-maahan-istu. Kaikki vaihdot oli nopeita, eikä Natta liikkunut ollenkaan. Toinen sarja oli maahan-istu-maahan-istu. Vaikka sarja olikin pidempi kuin eka, niin Nattan into säilyi koko ajan.
Hope so, en mee tätäkään pilamaan ennen kisoja!

Huomenna suunnataan Turkuun ja ollaan siellä keskiviikkoon asti.

Hauskaa joulua kaikille!