Kahden kaamean työpäivän jälkeen oli sitten vuorossa hermojen leputustreenit Katin ja Geenan seurassa Talissa. Ennen treenejä käytiin lenkillä Golf kentällä. Oli kyllä ihanan rauhallista käppäillä sille. Mutta silti sitä odottaa, että tulee kevät ja kesä ja pääsee kunnolla treenaamaan.

Nattan treeneissä aluksi perusasentoihin siirtymisiä Katin vahtiessa. Nattalle on selkeesti haasteellista tulla edestäpäin sivulle, niin että on täysin suorassa. Varsinkin, kun mä yritän kaikilla mahdollisilla tavoilla avustaa. Nyt tehtiin niin, että ite en avustanu yhtään. Alussa Natta oli ihan pihalla, mutta muistuttelun jälkeen saatiin onnistumisia aikaan. Tämä vaan vaatii niitä toisia silmiä, joka kattois etten tee mitään tyhmää.

Sitten kaivettiin naftaliinistä meidän eteenistuminen. Ekalla kerralla avustin käden kanssa, mutta kolme vikaa tehtiin sitten ilman apuja. Ihan hyvin Natta tuli jokaisella kerralla suoraan eteen. Näissä ei ollut yhtään vinotusta tai kenotusta. Hyvä, hyvä! Kunhan jäät sulaa, niin sitten ruvetaan tekemään näitä pidemmältä matkalta.

Lopuksi vielä tunnari. Kati teki meille rivin ja matka oli pidempi kuin koskaan aikasemmin on ollut. Natta meni vauhdilla kapuloille. Pelkäsin, että nyt menisi liiankin kiireellä, eikä keskittyisi. Mutta hyvin skarppasi ja rupesi haistelemaan. Natta vahingossa potkasi jalalla oman kapulan ihan kiinni viereiseen, mutta teki töitä nenällään ja toi sen oman sieltä.
Tämä oli taas ihan super hyvä tunnari.

Tälläsiä treenejä jatketaan. Seuraavaksi otetaan kuvioihin mukaan kapuloiden välien pidentäminen. Tässäkin pohjat tehdään aluksi yksin ja sitten vasta siirretään julkisiin treeneihin.

Tiistai ilta meni nopeesti ohi! Kiitos taas K&G