Eilen käytiin iltapäivällä Nattan kanssa tokoilemassa koulun kentällä. Keli oli kuuma ja aurinkoinen ja se hieman vaikutti Nattan tekemiseen. Sen lisäksi vieressä oli poikia skeittaamassa, mutta niihin meidän neiti ei oikeastaan reagoinut.

Aluksi Nattan kanssa vaan leikittiin uudella tavalla. Tää uus tapa on vaikuttanut Nattan tosi paljon. Neiti kunnioittaa mua paljon enemmän ja leikkiminen on mun hallinnassa koko ajan. Enää Natta ei hypi paljonkaan vasten, eikä yritä näpsiä. Eli jotain positiivista on tapahtunu.

Sitten otetiin seuraamisia patukan ja makupalojen kanssa sekä ilman palkkaa. Mulla on olla vaikka molemmat kädet selän takana (niin että nami on kuitenkin kädessä), niin Natta pitää tosi nätisti kontaktin ja oikeen paikan. Ilman palkkaa Natta hieman jätätti, mutta en tiiä johtuiko se tosta kelistä vai mistä.

Sitten otettiin meijän murheenkryyniä eli liikkeestä maahanmenoa. Ollaan nyt kotona leikitty maahanmeno leikkiä (eli mitä nopeemmin menee maahan, sitä nopeemmin saa makupala palkan) ja tää on toiminu. Natta menee nopeesti ja heti maahan. Ei hiippaile yhtään. Leikitään tätä edelleenkin kotona, jos se tuottaa noin hyviä tuloksia. Seuraavilla kerroilla lisäillään siihen istuminen ja seisominenkin. Katotaan, miten sekaisin pikkuneiti sitten menee.

Päätin kokeilla vielä käännöksiä. Oikeelle ja vasemmalle käännöksen menee hyvin, täyskäännös on vielä liian löysä. Eli siitä pitää tehä tiiviimpi.

Lopuksi kokeiltiin vielä noutoa! Se tökki vieraassa paikassa tosi paljon. No, enhän mä ole sitä paljonkaan treenannu, mutta tähänkin tarvitaan vaan lisää toistoja...

Ai niin, 17.5. mennään epävirallisiin tokokisoihin eli nuo kahdet epäviralliset nyt käydään ja sitten katotaan uskallanko ilmottaa virallisiin.