Eli eilen käytiin taas tottistreeneissä. Tällä kertaa treenit oli Gumbölessä. Häiriöitä treeneissä oli taas paljon. Ihan vieressä meni moottoritie, viereisen talon pihassa oli koira ja kentän oli käveli pari koiraakin.

Eli Nattan kanssa pääasiassa treenattiin noutoa.

Aluksi kuitenkin otettiin seuraamista ja luoksetuloja. Seuraaminen oli innokasta ja hyvällä kontaktilla. Palkan määrää vähensi tällä kertaa huomattavasti, eli patukka oli piilossa seuraamisen ajan. Käännökset meni hyvin. Perusasennoissa Nattalla oli hieman liikaa intoa ja tämän takia perusasennot oli välillä vinoja.

Luoksetulo oli vauhdikas ja hyvä. Natta jopa tuli nätisi eteen istumaan. Eteen istuminen tuli jopa riittävän lähelle. :) Eli kyllä jotain edistystä on tapahtunut.

Sitten alkoi ikuisuus projektin eli noudon treenaaminen. Taas toistui sama vanha kaava eli Natta meni innokkaasti kapulalle, mutta ei suostunut ottamaan kapulaa suuhun. Kokeiltiin vaikka mitä keinoja, mutta mikään ei toiminu.  Sitten vaan harjoteltiin kapulan pitämistä. Se toimi ja rauhallisen luovutuksen jälkeen leikkiminen ja riehuminen patukan kanssa. Saatiin ohjeeksi palata taas taaksepäin eli naksulla treenaamaan.

Nyt viikko treenataan noutoa taas naksun kanssa ja katotaan mitä tuloksia saadaan aikaseksi.