Tiistaina Katin kanssa palauttavat treenit Talissa. Oma fiilis ei ollu parhain, joten tekeminenkin oli hieman väkinäistä. Tehtiin ruutu purkilla, joka oli mycket bra sekä yksi maahanmeno ruudussa, joka oli hyvä. Nyt ei jääny kyynäret ilmaan. Seuraaminen oli ihan jees, mutta ei niin hyvää kuin haluaisin. Lisäksi istuminen oli hiiiidas. Tunnarissa tehtiin aluksi haisteli, joka oli hyvä ja sitten kisamaisesti kaksi. Ekalla kisamaisella haisteli hyvin, siirti nenällä väärää, mutta toi oman. Toka olikin sitten tosi hyvä suoritus eli oma sieltä nousi. Luoksetuloakin hinkattiin. Se sujuu tällä hetkellä ehkä huonoten. Koskaan en ole saanu sitä siihen kuntoon kun haluaisin. Ja yksinkertaisesti siitä syystä, että en ole osannu opettaa niitä ja olen liikaa lipsunu periaatteista.

Treenien jälkeen käytiin lenksulle Talissa. Kiitos Kati että sain avautua mun pettymyksestä. Ehkä se tästä rupee parantumaan.

Keskiviikkona nähtiin Timo ja Vikke pitkästä aikaa. Tällä kertaa suunnattiin Malmille. Vikke sai alottaa ja Natta odotti sen aikaa autossa. Nattalle tehtiin seuraamista, joka oli paljon parempaa kuin edellisenä päivänä. Irtonaisena tehtiin ruudun maahanmenoja Timon katsoessa, että ne kyynärät ei jää ilmaan. Hyvin Natta meni maahan ja jopa palkatessa metallikapulakin kelpasi. Tehtiin myös yksi metalli, joka oli ihan ok. Meno ja nosto on kunnossa, mutta kun saisi siihen palautukseen vielä sitä draivia.

Tunnarissa piilotettiin tänään kolme omaa maahan. Natta meni vauhdilla kapuloille ja haisteli hyvin. Jokainen oma sieltä nousi varmasti.
Lopuksi tehtiin vielä eteenmeno. Timo oli vieny patukan valmiiksi, niin että Natta ei sitä nähny. Hyvä ja vauhdikas eteenmeno oli. Tähän pitää ottaa seuraavissa treeneissä se maahanmeno ja sitten taas tykitystä pallolle.

Näiden treenien jälkeen jäi kyllä ihan super hyvä fiilis. Natta toimi ihan super hyvin ja samalla omakin mieli oli paljon parempi.

Muuten me ollaan vaan lenkkeilty. Kotona ollaan tehty metallia ja kaukoja. Sekä lenkeillä yritetty saada sitä luoksetulon stoppeja toimimaan.