Eli tänään oli sitten EPK:n tottistreenit Espoossa. Pienten seikkauilujen jälkeen löysin vihoin paikalle. Natta oli vuorossa ekana. Nattan kanssa treenattiin pitkälti samalla kaavalla kuin mitä edellisellä kerrallakin.

Eli aluksi otettiin seuraamista. Kontakti oli hyvä ja Natta oikeesti halusi tehä töitä mun kanssa. Patukastakin Natta irrotti paremmin, eikä ollenkaan junnannu vastaan niin paljon kuin aikasemmin. Kokeilin seuraamista myös ilman mitään palkkaa ja se oli ihan kivaa.

Sen jälkeen otetiin käännöksiä sekä täyskäännöksiä. Käännöksen vasemmalle on kuulemma ihan hyviä ja tosi tiiviitä. Jonna oli ihan samaa mieltä siitä, että täyskäännös voisi olla tiiviimpi. Eli kokeiltiin sitä remmissä ja aina siinä vaiheessa kun Natta oli seläntakana niin pieni pakote. Jo kahden kerran jälkeen Natta tajusi mitä siltä vaaditaan ja käännös oli paljon parempi. Nyt sitten treenataan tällä tavalla kotona ja katotaan mitä siitä seuraa.

Lopuksi otettiin vielä eteenlähetys. Palkkana siellä oli patukka. Natta lähti taas vauhdilla ja kovaa. se nyt on ainakin lelun kanssa kunnossa.

Kotiläksyksi saatiin täyskäännöksen harjottelu. Saa nähä mitä ehditään ennen tiistaita treenaamaan. Huomenna on kuitenkin lepopäivä ja sitten sunnuntaina taas vois treenailla.