Tänä vuonna miettiin juhannus rauhallisesti pk-seudulla. Juhannuksen vietto alotettiin treeneillä Saijan ja Annun kanssa Talissa. Nattan treeniohjelmassa oli vaan hyppy estettä, koska ilta oli tuskasen kuuma.

80 cm hypy ei tuottanut mitään ongelmia, mutta metrisessä Natta kolauttelee. Annulla oli kamera mukana ja valokuvista näkee hyvin, että Natta hyppää tyystin eri tekniikalla tuon matalamman kuin metrisen. Tässä vaiheessa pitää kääntyä viisaampien puoleen, että miten ruvetaan treenaamaan.

Myös Rosso the hoitopoika pääsi kentälle hengailemaan ja hurmasi kyllä kaikki. Rosso onkin ihan super ihana belgipoika.

Perjantaina aamulla lähdettiin koirien kanssa Luukkiin lenkille. Hyttysiä siellä oli enemmän kuin laki sallii ja heti kun pysähtyi, niin hyttysparvi oli niskassa. Nelisen tuntia käppäiltiin ympäri mettiä, eikä juurikaan ihmisiä tullut vastaan. Luksusta.

Ilalla sitten mulle tuli kaveri käymään, joten ilta otettiin rauhallisesti... pientä äksidenttiä lukuunottamatta. Iltalenkillä ollessa, tuosta viereisen hotellin terassilta karkasi koira (joka oli irti) suoraan kaverin jalkaan ja siitä sitte Nattan päälle. Saivat kyllä kuulla kunniansa, vaikka eivät varmaan sitä tajua, koska olivat tuhannen tuiterissa. No, illan ja hieman seuraavana aamuna Natta ontus ja särkylääkettä naamaan. Että näin.

Lauantaina lähdettiin kuitenkin Annan kanssa treenaamaan CB:n kentälle. Nattan kanssa ohjelmassa oli ruutua, kaukoja ja hyppyä. Ekassa setissä oli pelkkää ruutua, jossa treenejä jatkettiin samalla tavalla kuin keskiviikkona alotettiin. Jos ite seison vasemmalla puolella, niin Natta on mycket bättre. Nyt vaikeutettiin treenejä ja jatkossa tehdään aina täydeltä matkalta ja merkiltä.  Nämä meni kyllä ihan super hyvin. Natta tietää mitä pitää tehdä ja tekee ne oikein.

Tokassa setissä alotettiin hyppynoudolla Annan liikkuroidessa. Muuten ihan loistava suoritus, mutta kapulan kanssa sivulletulossa hieman vino. Näitä tehdään ihan vaan sisällä ilman hyppyä.

Lopuksi vielä kaukot eli Natta sai palkan hyvästä ekasta seisomisesta. Nyt ei ollut yhtään häiriköintiä, eikä epäröintiä.

Rossokin pääsi taas kentälle kruisailemaan ja hauskaa näytti belgipojalla olevan.

Suoraan kentältä kruisailtiin sitten Hyvinkäälle treenailemaan pitkästä aikaa Kirsin ja Hupin kanssa. Siellä Nattan kanssa jatkettiin ruututreenejä, jotka meni ihan sairaan hyvin. Seuraavaksi tehtiin tunnari kisanomaisesti kävyillä. Maisteli muitakin, mutta toi vaan oman. Hmm... katotaan mitä tehdään tämän kanssa, jos rupee tulemaan usemmin.

Lopuksi tehtiin vielä luoksetuloja, koska Kirsin kanssa ne aina tökkii. Nyt taidettiin löytä se syy ja saatiin tosi hyviä luoksetuloja tehtyä.

Illalla vielä koirien kanssa juoksemaan. Olen nyt kuukauden verran käyny aktiivisesti juoksemassa ja se on kyllä ihan super hauska. Juoksemisessa on nyt sitten ensimmäinen tavote täyttynyt... Seuraava etappi pitää saavuttaa seuraavan kahden viikon aikana. Loppuilta menikin sitten partsilla istuen ja lukien hyvää kirjaa pitkälle yöhön.

Sunnuntaina oltiin sitten tekemättä juuri mitään. Toisaalta koko päivä tuli jännitettyä koneen ääressä mm-kisojen tuloksia. Eihän sitä turhaan tullut jännitettyä. Suomelle hieno nelois voitto ja Heidi ja Mette hienolla tuloksella 4. Olette te vaan super taitavia!

Ilalla mentiin hakuilemaan Siikajärvelle. Rosso pääsi tallaamaan aluetta yhdessä Lieska-belgin kanssa ja kyllä näillä kahdella olikin sitten belgikivaa koko rahan edestä.
 
Nattalle oli ohjelmassa kolme maalimiestä. Ennen "radalle" menoa tein Nattalle muutaman rullan tuonnit testiksi. Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Tuli kyllä loistava pisto ja rulla suoraan käteen. Myös näyttö oli hyvä. Toka maalimies oli sitten vasemmassa etukulmassa. Sinnekin loistava pisto, hyvin rulla suoraan käteen ja loistava näyttö. Jos viimeksi kaikki meni päin jotain, niin nyt kaikki meni ihan perfekt. Lopettiin treenit näihin kahteen onnistumiseen. Harmi sinäänsä, kun nyt tulee taas pieni tauko. Pitää päästä vaan tekemään ilmasuja sitten aina ja joka paikassa, jonkun muun kanssa.

Sitten olikin taas paluu arkeen ja töihin. Rosso lähtee kotiin tänään tiistaina. Rosso on ollu kyllä eri pätevä hoitopoika. Kyllä Rosso voi tulla meille jatkossakin kyläilemään.

Kaikki kuvat Annu Salomaa