Tiistaina taas perinteiset tokoilut Leppävaarassa. Tällä kertaa oltiin lukion hiekalla. Suunnitelmissa tehdä kaikki vaikeat liikkeet eli ruutu, metalli, tunnari.

Treenit alotettiin metallilla. Viikonlopun aikana ollaan kotonakin treenattu kylmällä kapulalla (kapula on muuttanut keittiönpöydältä partsille) ja nämä näyttää tehonneen. Enää kylmä metsku ei ollut Nattan mielestä yök, vaan asenne oli parempi ja ote kapulasta hyvä. Eli samalla tavalla jatketaan.

Tunnarissa tehtiin kisamainen suoritus ja kapulat oli ympyrässä. Valmistelut oli hyvät ja muistin jopa viritellä koiran. Käskyllä lähti hyvin kapuloille (ehkä turhankin lujaa), mutta rauhottus hyvin ja haisteli hyvin. Olin ihan varma, että nappaa väärän, mutta omahan sieltä tuli. Mä vaan tumpelona tiputin sen kapulan luovutusvaiheessa... Tyhmä mikä tyhmä.

Seuraavaksi tehtiin seuraamista kaikissa temmoissa ja käännöksiä. Ei tässä mitään ongelmaa. Muutaman kerran meinasi intoa olla enemmän kuin laki sallii.

Loppuun vielä ruutu. Aluksi purkilla, joka oli taas viety salaa. Virittelyssä jo klikkasi hyvin ja tykitti täysillä ruutuun. Tokalla oli tyhjä ruutu, joka sekin oli pro. Kolmannella jätin Nattan ruutuun seisomaan ja tehtiin loppuosa käskytyksellä. Ei tässä sen suurempia ongelmia. Ehkä vähän voimakkaammin haluaisin Nattan tulevan ruudusta sivulle. Lopuksi vielä ruutu, jossa oli purkki avoinna. Ja hyvinhän se meni.

Treenien jälkeen taas lenksu Leppävaarassa ja sen jälkeen kotio vieraita kaitsemaan! Kiitos taas Kati!