Eilen illalla lenkin jälkeen otettiin tottista pitkästä aikaa pihalla. Natta kävi lievästi sanottuna hieman kierroksilla taas. Treenit alotettiin seuraamisella. Lähes koko seuraamisen ajan Natta edisti ja poikitti todella pahasti. Lopuksi otin pitkän seuruun ja loppua kohden seuraaminen parani huomattavasti. Myös paikallaan siirtymiset ja käännökset olivat tosi hyviä. Täyskäännökset olisi voinu olla tiiviimmät.

Koska Nattan vire oli hyvä, niin päätin ottaa kaukot ja tavoitteena oli vaan nopeet vaihdot. Istu-maahan-istu-seiso... Eka vaihto oli ehkä hieman hidas, mutta loput olivatkin sitten nopeita ja tarkkoja. Seisominenkin onnistui juuri oikein.

Jääviäkin otettiin... Ekana oli liikkeestä istuminen. Istumisen sijaan Natta jäi seisomaan, mutta tokalla käskyllä meni maahan. Seuraavana oli liikkeestä maahanmeno. Maahanmeno oli nopee, eikä Natta yhtään edistänyt missään vaiheessa. Huomaa, että edistystä on tapahtunut.

Lopuksi vielä nouto patukan kanssa sekä eteenlähetys. Noudon suhteen Nattalla näyttää loksahtaneen palikat paikoilleen. Natta meni patukalle kovalla vauhdilla, nopea nosto ja palautus. Luovusta en vaatinut. Toivotaan, ettei tauko kaada nyt hyvällä mallilla olevaa liikettä. Tämän hetkiseen tilanteeseen olen kyllä tyytyväinen.

Lopuksi vielä eteenlähtetys. Vein patukan noin 30 metrin päähän, niin että Natta näki sen. Vauhdilla Natta sinne syöksyi ja meni ekalla maahan. Tämän jälkeen vapautus ja pallopalkka. Tosta on sitten hyvä lähteä rakentamaan ruutua ja pidempää matkaa sitten kesällä.

Sitten ne ikävämmät uutiset. Sain kuulla, että Nattan Scilla sisko on karannut Ruotsissa viime perjantaina (10.1). Koiraa on etsitty viikon ajan ilman tuloksia. Tänäänkin koiraa on etsitty monen ihmisen toimesta, mutta koirasta ei ole kuulunut mitään. Alueella on paljon rautateitä ja isoja autoteita, joten toivottavasti mitään ikävää ei ole käynyt. Onneksi netin ja meilin kanssa pysyy ajantasalla, että miten etsinnöt jatkuvat. Täällä pidetään peukkuja, että Scilla-sisko löydetään... toivottavasti hengissä...