Ihanaa, kun kerrankin on kunnon kesä. Me like! Mä olen niin kesäihminen kuin vaan voi olla. Voisin vaikka asua tuolla ulkona koko kesän.

Keskiiviikkona oli perinteiset CB:n treenit. Nattalle tehtiin kuumuudesta johtuen vaan lyhyet treenit. Tehtiin kaksi ruutua täydeltä matkalta ja nää oli ihan super hyviä. Sitten tehtiin Geenan ja Rinan kanssa p-istuminen, joka sekin oli perfekt.
Lopuksi tehtiin vielä kapulan kanssa sivulle tuloja. Siinä jää helposti vinoon, joten tää nyt teho treenaukseen.

Torstaina sitten kauden vikat tottistelut Talissa. Taas kuumuuden vuoksi Nattalle karsittu ohjelma. Kerroin meijän hyppyongelmasta ja lähdettiin selvittämään sitä. Metrisestä ei suostunut hyppäämään. Joku "kammo" sitä korkeeta hyppyä kohtaan on. Otettiin 80 senttinen kapulan kanssa, eikä siinä mitään ongelmaa. Sen jälkeen lisättiin vielä lauta lisää 80 senttiseen eli siitä tulii vähän vajaa metri, eikä mitään ongelmaa. Pitää nyt yrittää päästä Luukkii tekemään metristä. Mutta mikä parasta, kapulan kanssa hyppimisessa ei mitään ongelmaa.

Treenien jälkeen huomasin, että Natta oli alottanu juoksun. Ihan ajallaan tuli, mutta jotenkin odotin sitä vasta elokuussa. Toisaalta hyvä, ettei sotke syksyn suunnitemia ja juoksu jopa ehtii loppumaan ennen sm-kisoja.

Tänään aamulla käytiin Nattan kanssa juoksemassa ennen töihin menoa. Alko päivä siis pirteästi