Tänään käytiin Nattan kanssa jäljestämässä vanhoissa maisemissa Kauhavalla. Jälki oli noin 300 metriä pitkä ja siihen sisältyi janalähetys, 4 keppiä ja pari kulmaa. Jälki sai vanheta puolisen tuntia. Tuona aikana oli takotus mennä juoksuttamaan koiria pellolle, mutta siihen on tän puolentoista vuoden aikana sitten kylvetty viljaa, joten se jäi sitten ajatukseksi. Käppäiltiin koirien kanssa sitten armeijan portille saakka.

Ennen jäljen ajoa otin Nattan kanssa tottista. Ekana seuraamista. Vitsi Nattan vire oli taas huippuhyvä. Natta näytti ihan siltä, että ainahan se on näin hienosti osannu tehdä töitä. Ei mitään moittimista. Eikä sotapoikien ampumisetkaan neitiä paljon häirinnyt. Tämän jälkeen liikkeestä maahanmeno. Sekin oli ihan super. Huomattavasti on tullut nopeutta siihen lisää. Tän jälkeen sitten liikkeestä seisominen. Itse seisominen oli hyvä, mutta taakse mentäessä Natta kääntyi. En ole totakaan tehny sitten tammikuun, joten nyt vahvistan tota paikallaan pysymista.

Lopuksi vielä otettiin yksi luoksetulo, jossa stoppi tuli hieman pitkäksi sekä eteenmeno, joka oli ihan huippu. Näiden jälkeen superleikit ja tottis loppus siihen.

Tämän jälkeen jälkivermeet päälle ja metsään. Ekaksi janalähetys. Meni tosi hyvin. Pitää vaan uskaltaa tehdä noita enemmän. Jälki lähti tosi nätisti liikkeelle. Alussa Natta hieman rynni ja yhdessä kohtaa meni hieman pitkäksi. Tämän jälkeen Natta malttoi keskittyä tekemiseen ja tekikin tosi nätisti töitä. Ekan kepin ilmaisi pysähtymällä, mutta muista kepeistä meni yli.

Nyt jos vihdoin malttaisin opettaa ne kepit erikseen ja vasta sitten yhdistän ne sinne jäljelle.

Huomenna mennään testaamaan Kauhavan uusi kenttä ja torstaina tokotreenit Turussa.
Minna, ei ole juoksu alkanut joten me nähdään viikonloppuna. Mitäs Ninjan kanssa treenaat?