Nyt kun pidetään treeneistä luovaa taukoa niin rupesin pohtimaan Nattan kanssa loppu vuoden tavoitteita ja sitä, että missä tilanteessa nyt mennään.

Näyttelyt: Turha tota karvatonta pikku tirppaa on näyttelyissä kuljettaa. Seinäjoelle mennää hakemaan nuorten luokasta tarvittava tulos (toivottavasti) ja sitten jäädään näyttelyistä tauolle. Seuraavan kerran Natta pääsee sitten kehään kun se on käyttöluokassa (tai jostain syystä on saanut karvaa ja massaa lisää) poikkeuksena tietenkin erkkari, jonne lähdetään ja jokin pieni lähi näyttely.

Toko: Nyt aletaan treenaamaan yksi liike/viikko eli viikon aikana hiotaan liike liikkeelta kuntoon. Näin saadaan paljon toistoja ja niitä onnistuneita suorituksia. Tulee ainakin kaikkia treenattua, eikä mikään jää unholaan.  Treenataan niin alokkaan kuin evl:n liikkeitä. Loppuvuodesta jos päästäisiin sinne kisoihinkin.

Haku: Lisää varmuutta erilaisissa maastoissa. Selkeissä maastoissa menee jo ihan kivasti, mutta jos on vaikea niin Natta helposti luovuttaa. Ilmaisuja voisi ruveta ottamaan syksymmällä (rullalla).

BH: Päästiin syksyksi bh ryhmää. Saa nähdä miten siellä edistytään. Jos vaikka saisi ensi keväänä senkin suoritettua.

Saa nähä miten nyt edistytään ja miten saadaan kaikki asiat loksahtamaan paikoilleen.