Sunnuntaina käytiin tekemässä Nattan kanssa pika tokoilut Viikissä Katin ja Geenan kanssa.

Ohjelmassa oli tunnari, luoksetulo, paikallaolo ja ruutu. Alotettiin treenit p-ololla. Natta teki tän yksin. Kati toimi apparina, kehus kun oli hyvin ja kielsi kun haisteli. Kävin aina välillä palkkailemassa. Palkkaamisen jälkeen haisteli herkemmin. Päällisin puolin oli ihan jees.

Seuraavaksi ruutu. Kahdella ekalla vietiin pallo Nattan kanssa yhdessä ruutuun. Vauhdilla meni. Kolmannella vietiin pallo yhdessä, mutta Kati haki sen pois sieltä. Natta sai palkan hyvästä vauhdista, kun Kati heitti pallon. Loistava ruutu treeni taas vaiheeksi. Ei tämä vieläkään ole siinä vaiheessa, kun haluaisin, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa.

Seuraavaksi tehtiin luoksetuloa. Tähän olen saanu kehitettyä Nattalle jonkinlaisen klikin. Joko se ei uskalla nousta sieltä maasta ylös ollenkaan tai sitten jätön jälkeen nousee seisomaan/puolittain istumaan. Nyt saatiin hyvin Natta sieltä nousemaan tekemällä lyhyillä matkoilla ns. pentuluoksetuloja.

Lopuksi vielä tunnari. Se oli ihan katastrofi. Mielentila oli ihan jossain muualla kuin tekemisessä. Natta näpsi tunnareita minkä ehti ja toi ensimmäiset mitkään eteen tuli. No, tehtiin sitten vaan oman piilotusta ja siinä nokka toimi hyvin.

Kiitos Kati taas seurasta!