Juhannuksena suunnattiin Tempon ja Nattan kanssa Turkuun, tarkotuksena treenailla tehokkaasti ja tehdä kaikkea mahdollista. Perjantaina aamulla ajettiin vasta kotio, eikä ainakaan tuolla Turun motarilla ollu ollenkaan ruuhkaa. Perjantaina illalla käytiin Tuorlassa kattomassa agi-kisoja. Natta ja Cara pääsivät turisteiksi mukaan. Kisojen välissä käytiin Tuorlan pelloilla juoksuttamassa kaksikkoa ja ihan kivasti Natta Caran kanssa leikki. Mitä Cara nyt välillä teki käämeitä kiljahduksia, koska Natta kaarteli täysillä yli.

Lauantaina aamulla Lietoon lenkille. Pitkästä aikaa Natta pääsi Topin kanssa leikkimään ja Nattaa pääsi tuttuun tapaan "pölyhuiskuksi". Topilla ja Nattalla on ihan omat jutut tossa leikkiessä. Kovasti Cara yritti mennä mukaan, mutta raukka ei oikeen hokannut homman tarkotusta. Lenkin jälkeen tehtiin parkkiksella tottista. Nattan kanssa tehtiin luoksetulo, kaukoja, pieni pätkä seuraamista ja p-olo Topin tolloillessa vieressä.

Natta ei välittäny tuon taivaallista vaikka Topi teki vieressä mitä. Topin kanssa tehtiin luoksetulojakin ja Natta vaan oli. Ekoissa kukoissa takapalkka jumitti Nattaa, mutta ilman takapalkkaa meni ihan hyvin. Palkkasin taas ekasta noususta. Luoketulo oli hieman hidas. Mä en nyt tajua, että mikä tuohonn on menny. Pitää tehdä pelkkiä läpijuoksuja taas vaiheeksi, että sais sen normaaliksi. Seuraaminen olikin sitten ihan pro, käännöksen hyvät. Jäi kyllä kiva fiilis. Onneks äiti oli taas kattomassa perään, että treenit sujuvat hyvin. Illalla kävin vielä kattomassa kisoja. Tällä kertaa mukana oli vaan Cara.

Sunnuntaina aamulla jälki/hakutreeneihin Lietoon äitin, Tanjan ja Lauran kanssa. Äiti luotti mun jäljen teko taitoon, koska sain tehdä Caralle jäljen. Cara oli kyllä ihan super hyvä jäljellä. Kun muut olivat ajaneet jäljet Tanja ja Laura joutuivat Nattalle maalimiehiksi.

Nattalle tehtiin tällä kertaa 2x2 sarja, niin että maalimiehet olivat eripuolilla tietä, jolloin pääsin helposti lähettämään "kisamaisesti". Maalimiehet oli tällä kertaa huomattavasti pidemmällä kun normisti ja kahdella vikalla Natta joutus hieman tekemään töitä, että löysi maalimiehet. Eka ilmasu oli muuten hyvä, mutta takasin tullessa tiputti rullan metriä ennen mua. Käskyllä kuitenkin toi hyvin. Näyttö oli hyvä. Toka oli sitten taas ihan täydellinen. Hyvä haku, hyvä tuonti ja hyvä näyttö.

Kolmannella mun oli hieman hankalaa löytää looginen lähetyspaikka. Natta hieman karkasi maalimiehelle (mutta se nyt suotakoon). Tällä kertaa ei ottanu rullaa heti suuhun, vaan sitä piti laittaa liikkeelle. Sen jälkeen kun otti, niin ei meinannu tuoda sitä mulle. Sain sen kuitenkin tuomaan rullan mulle ja sen jälkeen näyttökin oli hyvä.

Neljännellä kävi samoin kuin edellisellä. Huomaamatta tällä tuli pieni laatikko treeni, mutta hyvin Natta kääntys maalimiehelle. Rulla taas otettiin, mutta ei maltettu tuoda. Nyt kyllä lähti paremmin tuomaan kuin aikasemmin. Näyttö oli taas hyvä.

Nyt pitää miettiä, että mitä tekee toiden "stoppien" kanssa. Olisiko sitten liian kaukana maalimiehet, koska jumittaa. Vauhti oli tosi hyvä, pistot oli hyvät ja näytöt oli hyvät. Pitää jutella treeneissä taas, että mitä tehdä.

Treenien jälkeen käytiin uittamassa koirat. Tai Topi ui ja Natta kahlas rannassa.

Sunnuntaina päivällä aluksi R-mäessä syömässä ja sitten lähdettiin Nattan kanssa takasin Vantaalle.Täällä ei olla sen suuremmin treenailtu. Kotona ollaan hieman kaukoja naksuteltu, mutta that's it. Muuten ollaan vaan oleskeltu parvekkeella ja lepäilty. Natta nauttii suunnattomasti, kun pääsee varjossa olemaan.

Tiistaina pyörähdettiin Porvoossa kattomassa agi-kisoja. Pieni kipinä treenaamiseen tuli, kun kattos Minnan ja Ninjan hienoja suorituksia.

Viikonloppuna pitäis käydä Tuusulla uimassa ja hieman treenaillakin. 2 viikkoa SM-kisoihin.