Sunnuntai oli varsin tehokas päivä treenien suhteen. Heti aamusta lähdettiin liikkeelle eli suuntana oli hakutreenit. Treenit pidettiin pitkästä aikaa Kauhalassa.

Maastoltaan Kauhalan paikka on tosi kiva. Oikeella on tasanen suomainen metsikkö. Puita ei ole paljon, mutta kivikkoja tiheitä puu röykkiöitä siellä täällä. Vasemmalla on laskeva rinne, joka on todella tiheää kuusikkoa. Sen lisäksi vasemalla on pieni lampi.

Kuten viime kerrallakin täällä treenatessa, niin olimme saaneet seuraa päristelevistä pikku veneistä. Se aiheutti treenin kannalta lisästressiä.

Koska mukana oli pari vierailijaa, niin Nattalle saatiin otettua vieraat maalimiehet pitkästä aikaa. Ja koska viime treenit menivät niin hyvin, niin tällä kertaa otettiin kolme maalimiestä. Ensimmäinen maalimies oli oikeessa etukulmassa. Metelistä huolimatta Natta lähti heti ekalla lähetyksellä hyvin etenemään. Tällä kertaa pisto oli myskin suora. Natta ei vierastanut vierästä maalimiestä ollenkaan, vaan oli käyttäytynyt siellä reippaasti ja mennyt innokkasti perille asti.

Toinen maalimies oli sitten vasemmalla. Samalla hetkellä, kun Nattaa olin lähettämässä niin pikkuveneillä alkoi kisa ja meteli oli TODELLA kova. Ekalla lähetyksellä lähetin Nattan hieman vinoon ja Natta meni lampea kohti. Tuli kuitenkin käskyllä hyvin takasin. Uudella lähetyksellä sitten lähti hyvin etenemään oikeaan suuntaan. Hieman maasto kaarsi linjaa oikealle (mutta niin kävi kaikille). Pisto oli taas hyvä ja Natta lähti sinne vauhdikkaasti. Tällä kertaa maalimiehenä oli mies (ekaa kertaa). Taaskaan Natta ei mitenkään hätkähtänyt tilannetta, vaan oli ihan kotonaan piilolla.

Kolmas maalimies oli sitten oikealla noin 50 metriä etukulmasta. Ekalla lähetyksellä Natta kävi tarkastamassa lähipiilon, missä oli joku ollut piilossa vähän aikaisemmin. Tokalla lähetyksellä Natta kuitenkin lähti taas todella innokkaasti etenemään. Tästä pistosta tuli taas suora. Maalimiehellä Natta taas viihtyi taas vallan hyvin. Natta oli käynyt myös antamassa maalimiehelle pusun.

Treenit meni taas todella mainiosti. Oli kiva huomata, että vieraat maalimiehet ei aiheuta ongelmia. Nyt kun on eteneminen ja into niin treenit sujuvat koko ajan vaan paremmin. Enemmän pitäisi päästä treenaamaan vierailla maalimiehellä ja uusissa paikoissa.