Keskiviikkona oli sitten vuorossa CB:n treenit. Olisi pitäny jättää menemättä, sillä puolikuntosena kaatosateessa ei ollut hyvä yhdistelmä.

Annan avustuksella tehtiin muutama tunnari makupalojen kanssa. Hyvin meni kapuloille, haisteli hyvin ja nosti oman. Palautus oli hieman hidas. Tämän jälkeen tehtiin uusi pino niin, että makupalakasa oli ennen kapuloita. Nyt teki paremmin töitä, vieläkin palautus oli hidas, mutta kun otin askeleen taaksepäin, niin palautuskin tuli laukalla.

Sain Annalta hyvät ohjeet miten jatkaa tästä eteenpäin ja onneksi päästtiin Annan kanssa testaamaan ne jo heti torstaina.

Lopuksi vielä ruutu. Nyt Nattan ajatus ei ollut niin selkeästi oikeessa paikassa. Menihän se sinne ruutuun, mutta vauhti ei ollut niin hyvä kuin olisi halunnu.

Tämän jälkeen mun treenit loppus tähän. Lähdin kotio sairastamaan.

Torstaina menin kouluttamaan. Ennen treenejä tehtiin Annan kanssa yksi tunnari ihan ilman mitään nameja. Natta teki varmaan parhaan tunnarin ikinä. Meni vauhdilla kapuloille, haisteli kapulat hyvn, nosti oman ja toi sen vauhdilla suoraan sivulle.

Eli jatkossa tehdään vaan näitä "puhtaita" suorituksia. Jos mahdollista, niin vieraatkin kapulat olisivat mahd. tuoreita. Onneksi on noita kokeita treenikavereita, jotka osaavat auttaa näissä ongelmatilanteissa. Kiitos Anna!