Maanantai ja tiistain kiva-kiva treenit on nyt takana.

Maanataina mentiin Heidin +Meten ja Hempukan kanssa treenaamaan Lapualle. Nattan kanssa oli tarkotus tehdä vaan kivoja asioita kisojen jälkeen. Aluksi otettiin täyskäännöksiä patukan kanssa. Ekat käännökset oli aina huonoja, mutta tokat oli hyviä.
=> Nyt sitten tehdään vaan käännöksiä patukan kanssa, ite opettelen tekemään ne "oikeen", sillä kisoissä käännökset on aina löysiä.

Lopuksi otettiin vielä luoksetuloja, niin että Heidi piti kiinni. Nattalla oli ihan älytön vauhti. Kokeiltiin luoksetulo myös ihan lyhyeltä matkalta ja makuulta, eikä niissä ollut mitään ongelmia.
=> Eli harjoituksia jatketaan näin. Itse luoksetulot otetaan vaan vauhdilla ja stopit tehdään tolpan kierroissa. Näissä treeneissä Nattan ei tarvii tulla sivulle, vaan patukka joko lentää tai tulee multa.

Tänään mentiin sitten samaan paikkaan treenaamaan Kaisan ja Nerin kanssa. Nattan treeniohjelmassa oli samat asiat, kuin maanantainakin.

Ekaksi ne täyskäännökset. Ne oli todella löysiä. Saatiin me kuitenkin niitä onnistuneitakin suorituksia aikaseksi.
Tämän jälkeen luoksetuloja samalla tavalla kuin eilen ja ne onnistus nyt ihan nappiin. Eipä noissa noin mitään ongelmia ole.

Lopuksi kokeilin vielä häiriössä kaukojen maahan-seiso vaihdon. Ei toimi vielä. Joka kerta Natta siirtää toista takatassua yhden askeleen verran. Eli treenit jatkukoon kotona.

Nyt kuitenkin pidetään kunnon joululoma. Keskiviikkona vika koulupäivä ja sitten lähdetään kohti Turkua.