Keskiviikkona mentiin sitten puolestaan tokoilemaan Timon ja Viken kanssa Tammiston hiekalle.
 
Treenien alussa Nattalle tehtiin taas ruutua ihan kohtuullisella menestyksellä. Hyvin kyllä tykitti ruutuun, mutta perhana meni sivusta sisään. Toisella kerralle meni paljon paremmin. Tämän jälkeen vuorossa metallia maksalaatikko palkalla. Nattan motivaatio metallikapulaa kohtaa on kyllä maksalaatikkokuurin aikana kasvanut aivan uusiin mittoihin. Ja sehän on vaan positiivinen asia.
 
Seuraavaksi tehtiin tunnaria, niin että Timo vei väärät isoon kasaan ja ite piilottelin omaa pusikkoon. Ekalla lähetyksellä Natta meni suoraan kasalle, haisteli, haisteli, haisteli ja toi väärän. Tokalla lähtenyksellä meni hyvin kasan yli etsimään sitä omaa sieltä ruohikosta. Kolmannella saatiin myös hyvä kapuloiden ylimeno omalle. Kaikki palautuksetkin tuli hyvällä vauhdilla perille asti.

Tämän jälkeen tehtiin mielikuva ruutuun ja koira autoon. Tokassa setissä alotettiin sitten ruudulla, joka oli mielikuvan ansiosta tosi hyvä. Lopuksi tehtiin vielä hyppyä patukan kanssa. Itse hyppelyt meni ihan kivasti, mutta Nattan iso patukka hieman haittasi toimintaa.
 
Saatiin kuitenkin hyvät treenit aikaseksi! Kiitos Timolle apparoinnista!
 
Viikonloppuna suunnattiin sitten kohti Turkua. Pääasiassa otettiin viikonlopun aikana rauhallisesti, mutta lauantaina käytiin hallin pihassa tekemässä ruutu prässäykset. Rakensin ruudun sellaseen paikkaan, että pystyin tekemään lähetyksiä kolmesta eri suunnasta. Toistojakin saatiin aikaseksi monen monta.... ehkä liikaakin. Nyt Natta hiffasi ruudun todella hyvin ja tykitti ruutuun lähes joka kerta todella vauhdikkaasti. Palkkasin pallolla (liian eteen), jollon muutaman toiston jälkeen Natta rupesi kyttäämään mua heti etureunan ylityksten jälkeen. Tästä syystä tehtiin myös ruutua niin, että pallo oli ruudussa, jotta saatiin vauhtia ja hauskuutta ja ennen kaikkea Natta uppoamaan sinne ruudun loppuun asti. Loppu vaiheessa Natta rupesi enemmän komentamaan mua kuin keskittymään tekemiseen, joten sen jälkeen tehtiin vaan kaksi hauskaa palloruutua ja treenit loppu siihen. Oli kiva huomata, että lähetyssuunnan muutokset taikka lähetysmatkat eivät vaikuttaneet Nattan ruutuun mitenkään.