Kadonnut belgin kokoiset korvat ja unohtunut belgin aivot Kauhavalle!
Joku voisi ne käydä sieltä hakemasta ja laittaa pika-postina tulemaan Vantaalle!

Tänään sai taas hävetä Nattan käytöstä TODELLA paljon! Mimmi (äitin serkku) oli tällä käymässä ja auttelemassa tavaroiden kanssa. Ei siinä mitään, sisällä meni ihan hyvin. Mitä Natta nyt halusi koko ajan käydä moikkaamassa ja antamassa pusuja.

Sitten lähdettiin kävelemään Tikkurilaan. Nattan kävelemisestä ei tullu yhtään mitään. Natta veti ja kisko remmissä koko ajan. Suurimman osan ajasta Natta roikkus remmissä ja vaikka kielsin, niin ei irrottanu. Innostus vaan enemmän. Nikkeäkin piti komentaa koko ajan. Sen lisäksi Natta yritti aina tietyn väliajoin hyppiä Mimmiä päin ja samoin kaikki vastaan tulevia ihmisiä. Meinasin myydä tuon koiran ensimmäiselle vastaan tulvale.

Vasta kun oltiin reilu tunti kävelty niin sen jälkeen neiti malttoi kävellä nätisti.

Mä en oikeesti tiiä, että mitä tolle tekis. Jos ollaan keskenään ulkona mitään ongelmia ei ole. Heti kun mukaan tulee joku muu (ihminen, koira yms) niin lenkkeily on kaaosta eli vetämistä, remmissä riekkumista ja komentamista!

Maalaistollo siis saapui kaupunkiin vähemmän tyylikkäästi!
Vinkkejä otetaan vastaan! Mitä mä ton kakaran kanssa teen?!?

Nyt meillä muutenkin alkaa kaupunkiin tutustuminen. Käydään usein kävelemässä Tikkurilassa ja totutellaan siihen ilman Nikkeäkin. Sitten kokeillaan junalla, bussilla ja metrolla matkustamista. Jos vaikka sais tohon koiraan jotain järjestystä.

Illalla käytiin läheisen urheilukentän parkkiksella treenaamassa. Otettiin seuraamista ja kaukoja. Häiriönä siitä oli ohi menevät autot sekä jalkapalloilijoita. Seuraaminen oli tosi nättiä, ehkä hieman korkeempaan viettiä haluaisin. Käännöksen vasempaan on kunnossa, oikeelle liian löysät ja täyskäännöksissä pitää vielä tehdä töitä!

Kaukot meni hyvin. Nyt onnistuu maahan-istukin hyvin. Kokeilin myös istu-seiso. Se onnistuu joka viides kerta, niin kuin haluan joten sitä pitää enemmän treenata. Mutta onhan meillä tässä aikaa.

Tulevia kisoja Nattan kanssa on nyt

epäviralliset tokot 17.5. , 20.5. ja 10.6.