Perjantaina oltiin sovittu treenit Katin ja Geenan sekä Annan ja Etan kanssa Leppävaaran uimahallin parkkikselle. Treenejä haittasi mun todella kipeä käsi. Varsinkin Nattan palkkaaminen oli tuskaa. Kerrankin kun oli loistavat apparit paikalla keskityttiin treeneissä taas kisoissa tulleisiin ongelmiin eli luoksetuloon, metalliin ja lopuksi vielä ruutuun.

Ennen treenien alkua Kati kävi viemässä purkin ruutuun, niin että Natta ei sitä nähnyt. Tehtiin ruutu ekaksi. Viritteyllä blokkasi ruudun hyvin ja lähetyksellä lähti ihan ok. Ruudun lähellä meni enemmän kyllä Katin jälkiä pitkin kuin suoaan. Mutta sinne meni! Jätin purkin ruutuun ja tehtiin välissä muita.

Seuraavaksi tehtiin metallia. Nyt Nattalla ei ollut mitään ongelmia ottaa metallia suuhun. Ongelmana tässä on palautusvauhdin hitaus, jota lähdetään työstämään. Lopuksi vielä yksi peräänlähtö kapulalle, jotta into jäisi.

Sitten tehtiin meidän tällä hetkellä yber ongelma liike eli luoksetulo. Jättäessä Natta meni hitaasti maahan, eikä se tietenkään sieltä maasta noussut. Tokalla tehtiin samalla systeemillä, mutta ite lähdin taaksepäin ja nythän Natta nousi hyvin. Saatiin muutama hyvä nousu sieltä ja niistä kunnon patukka palkka. Voi kun tähän löytyis joku lääke, että saataisiin liikkeeseen varmuutta.

Yhdessä tsekattiin myös Nattan seuraamista. Hitaassa tosiaan kävelen liian hitaasti, joten siihen voi laittaa lisää vauhtia, jollon Nattakin tekee paremmin töitä ja normaalissa ehkä hieman hitaammin, mutta ei se noinkaan huono ole.

Treenien lopuksi vielä yksi ruutu ja nyt se toimi hyvin.

Treenien jälkeen käytiin Talissa lenkillä Katin ja G:n kanssa.

Lauantai iltana oli sitten vuorossa treenit Marian ja poikien kanssa Viilarin kentällä. Nattalla treeniohjelmassa ruutua, luoksetuloa, seuraamista sekä pk-esteet. Treenit alotettiin seuraamisella. Maria kattos mun perään, etten tuijottaisi koiraa. Natta teki ihan ok seuraamista, mutta ei ollu ihan niin skarppi kuin normisti. Ruutu onnistus ihan hyvin. Tässäkin vauhti olis saanu olla tykimpi, mutta näin uuden systeemin sisäänajo vaiheessa hyväksyin tuollasen treenin.

Ekan setin lopuksi sitten luoksetuloja. Tässä toistui sitten meidän the big problem eli Natta jäi jumittamaan sinne maahan. Maasta ei nouse sitten millään tavalla ylös. Kokeiltiin myös luoksetuloja istumasta, mutta ei... siinä se pikku belgi vaan istua kökötti. Lopuksi tehtiin muutama pentuluoksetulo Marian toimiessa remmin jatkeena ja johan Nattakin uskalsi vauhdilla lähteä.

Tokan setin aluksi pk-esteet. Aluksi a-este joka meni taas pitkän tauon jälkeen hyvin. Ekalla kerralla kierti takasin päin tultaessa, kun unohdin vahvistaa, mutta tokalla kerralla oli hyvä. Myöskään metrisessä ei mitään ongelmia. Lopuksi vielä matala hyppy ja sekin meni mycket bra. Ja kaikki tehtiin pitkästä aikaa kapulan kanssa. Eipä kai näissä sen suurempia ongelmia ole, vaikka tehdäänkin todella harvoin.

Setin lopuksi vielä ruutu, jossa oli purkki odottamassa. Eipä tässäkään suurempia ongelmia ollut.

Treenien lopuksi iltalenksu Marian ja poikien kanssa. Tack så mycket!

Sunnuntaina oltiin Tampereella kattomassa belgien rm-tokoja. Oli kyllä kiva käydä, mutta hieman harmittaa, etten Natta sinne ilmottanu. Ihan hyvin oltais voitu mennä.
Sunnuntai illalla tuli sitten Tempo pariksi viikoksi hoitoon mulle.