Keskiviikkona oli edessä taas viikottaiset hakuilut. Tälläkin kertaa mentiin hakuilemaan samaan paikkaan kuin edelliselläkin kerralla. Toisaalta paikka on niin hyvä ja erilainen, että kyllä siellä kelpaa treenailla.
Juoksujen takia Natta oli vuorossa vikana, mutta meillehän se ei ole mikään ongelma.

Nattalle otettiin tällä kertaa kaksi maalimiestä ja yksi ilmaisutreeni. Eka maalimies oli valmiina 50 metrissä. Natta lähti ekalla lähetyksellä tosi hyvin liikkeelle ja upposi hyvin. Eka lähetys meni kuitenkin juoksenteluksi, joten kutsuin Nattan sieltä pois. Toisella lähetyksellä upposi myös todella hyvin. Tällä kertaa löysi maalimiehen tosi kivasti, mutta meni sinne hieman arkaillen. Mistäköhän johtuu?!? Maalimies syötteli Nattaa sitten keskilinjalle päin ja siinä vaiheessa Natta ei edes yrittänyt jättää maalimiestä.

Toka maalimies otettiin sitten haamuna. Tännekin Natta lähti vauhdikkaasti ja upposi hyvin sinne 50 metriin. Tokallekin maalimiehelle Natta meni hieman arkaillen ja meinasi karata sieltä pois. Malttoi kuitenkin kehujen jälkeen jäädä maalimiehelle.

Kolmantena otettiin sitten se ilmasu ja tällä kertaa ilmasu oli jo noin 30 metrissä. Natta lähti maalimiehelle hyvin. Vielä rullan otto ei tule automaattisesti, mutta pienestä liikkeestä otti rullaan hyvin suuhun ja lähti tuomaan siä keskilinjalle. Tähän ennen keskilinjaa Natta löysi ihanan ojan, mistä piti käydä hieman juomassa. Hyvin kuitenkin nosti rullaan käskystä ja toi käteen. Näyttö oli nyt paljon parempi kuin aiakisemmin. Natta lähti vauhdikkaasti ja määrätietoisesti suoraan maalimiehelle. Jes!

Kokonaisuutena hyvät treenit. Ilmasut rupee olemaan jo paljon paremmassa kunnossa kuin aikaisemmin. Hieman mietittyttää tuo Nattan pienoinen arkuus maalimiehillä. No, laitetaan se nyt juoksun piikkiin, koska aikasemmin en ole tuollasta huomannut... en edes uusien maalimiesten kanssa. Täytyy vielä sanoa, että meillä on kyllä tosi kiva treeniporukka. Koska ryhmässä ei ole kuin 6 koiraa, niin saadaan tosi paljon aikaseksi, eikä paljon mene aikaakaan. Kiitos vaan kaikille! :)