Tänään oli vuorossa tokoilua sumuisissa merkeissä. Ollaan nyt saatu viikottaiseksi treeniseuraksi Arja ja Vicky-bortsu. Kiva, että on treeniseuraa niin tulee oikeesti tehtyäkin jotain tosissaan.

Ekana otettiin taas paikallaolot. Tällä kertaa tehtiin yli 5 minsan paikallaolo. No problem. Molemmat koirat oli tosi levollisesti ja nätisti paikallaan.

Sen jälkeen otettiin yhdessä seuraamista. Nattan kanssa otettiin remmissä, koska halusin saada käännöksiin terävyyttä. Ongelmana on se, että käännöksissä Nattan kontakti valahtaa täysin ja samalla Natta irtoo liikaa. Nyt tehdään näitä remmissä ja yritän sitä kautta saada niitä paremmaksi. Pitää äitiltä kysyä parempia neuvoja, sitten kun menen Turkuun.

Sen jälkeen otettiin Nattan kanssa metallikapulan nostoja. Ihan super hyviä. Natta nosti ilosesti, eikä yhtään epäröinyt metskun kanssa. Näiden jälkeen kokeiltiin puukapulan noutoa superpalkan kanssa. Muutaman kerran Natta hävitti kapulan sumuun. Ne onnistuneet suoritukset olivat kyllä paljon nopeempia kuin aikaisemmin... joten maksalaatikko treenit jatkuu. Pitää sitä vaan hieman kehitellä lisää.

Seuraavaksi otettiin luoksetulon stoppi taka+super palkan kanssa. Kaikki stopit oli kuin seinään. Yhtään valumista ei tapahtunut. Jes! Jatketaan näin... Seuraavaksi tähän yhdistetään se vauhtitreeni.

Lopuksi otettiin vielä ruutua. Ekaksi palkan kanssa. Natta meni vauhdilla ja suoraan. Seuraavaksi otettiin ilman palkkaa. Nyt Natta kiersi hieman vasemmalta, mutta ei kuitenkaan mennyt sivusta. Pysähtyi hyvin käskystä. Kolmas treeni oli loppuosa. Natta meni nätisti maahan, sivulle siirtyminen meni paremmin kuin aikaisemmin, mutta vieläkään ei ollu sellanen kuin halusin.

Natta muuten kävi treenien välissä varastamassa metallikapulan, kun se lojui maassa. Eli oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Pitkästä aikaa oli taas kiva treenata. Arja kyseli, että lähdettäisiikö joulukuussa kisaamaan. Pitää nyt kattoa. Pitää yrittää jostain kehitellä hyppy ja saada aikaiseksi hyppytreenit...

Viikonloppuna me lomaillaan todella. Kauhavalle tulee taas vieraita ja katotaan mitä saadaan aikaseksi. :)