Viime viikko on kulunu pitkälti lenkkeillen. Siinä sivussa ollaan käyty muutaman kerran tokoilemassakin.

Alkuviikosta oli sovittu treenit Kirsin kanssa Hyvinkään jäähallille. Mentiin kyllä ihan nappi aikaan paikalle, sillä kenttää oltiin just samaan aikaan auraamassa. Natta pääsi tekemään luoksetulon stoppeja, tunnaria, ruutua (osissa) ja liikkeestä istumista.

Tällä kertaa luoksetulon stopit oli suoraan sanottua surkeita. Natta ei tehny ollenkaan yhtä napakoita stoppeja, mitä on tehny muuten. Eli lisää treeniä tähän. Ruudussa ekalla meni ihan merkin vierestä sisään, mutta toka oli mycket bra. Tehtiin loppu osaa erikseen, eikä siinäkään ollut mitään ongelmia. Hyvin pysys maassa. Liikkeestä istuminen oli normi Nattaa eli voisi olla inan nopeampi. Tunnarissa aluksi oman piilottaminen, joka oli hyvä. Sitten kaksi kertaa kisamaisesti. Ekalla meni vauhdilla kapuloille, haisteli hyvin, ja toi oman. Toka oli vieläkin parempi. Natta meni inan rauhallisemmin ja oli paljon keskittyneempi. Oma sieltäkin löytys.

Lopuksi Natta pääsi vielä tekemään viiden setin ilmasut. Tarkotuksena oli testata kiintorulla ja se miten Natta reagoi kun ite roikun perässä. Ekat kolme kiinnon kanssa oli hyviä, eikä mun roikkuminen aiheuttanut mitään ongelmia. Kolmannella ja neljännellä meinasi meillä tulla tahtojen taistelu, kun Natta päätti ottaa rullan noin puoli metriä ennen maalimiestä. Viides oli taas hyvä. Eli kiinnon kanssa tulee näemmä valeita helposti. Miten tätä nyt pitäis treenata? En haluais opettaa väärää toimintatapaa. Hjälp!!!

Talven aikana rakennetaan kiinto + mun roikkuminen valmiiksi kentäällä ja kunhan keli paranee ja lumet vähenee niin siirretään ne mettään.

Keskiviikkona mentiin Timon kanssa tokoilemaan Tammiston kentälle. Kenttä oli onneksi ihan ok. kunnossa. Aluksi tehtiin pitkä seuraaminen, jossa oli pitkä hidas osuuskin. Seuraamista ei olla pitkään aikaan tehty ja se kyllä tuntus hyvältä pitkästä aikaa. Natta teki innolla töitä ja mielentila oli oikea. Hidaskin meni hyvin. Liikkeestä istuminen oli kuulemma ihan hyvä ja palkkasin sitten lennosta. Kaukoissa Nattalla oli sitten intoa enemmän kuin laki sallii. Natta rupesi arpomaan vaihtoja ja liikku selkeesti eteenpäin. Tokihan itekin oli vähän hällä väliä asenteella liikkeellä, mutta silti. Tehtiin lopuksi muutama maahanmeno peruutuksen yhteydessä, joka oli Nattan mielestä super hauska leikki.

Torstaina tuulessa ja tuiskussa tokoilemaan Munkkiniemeen Katin ja Geenan kanssa. Natta sai aluksi hakea oman kapulan lumihangesta. Tämän jälkeen kaksi ruutua, jotka molemmat oli super hyviä. Välissä myös liikkeestä istuminen, joka oli ihan jees. Lopuksi vielä kaksi tunnaria kisamaisesti. Ekassa toiminta meni enemmän säätämiseksi kuin työntekemiseksi. Tokalla sitte saatiin paketti kasattua ja Natta teki tosi hyvän tunnaria.

Tässä vaiheessa oltiin jo niin jäässä, että pakattiin koirat ja tavarat autoon ja mentiin sisälle lämmittelemään.

Perjantaina vaan lenkkeiltiin ja nautittiin kelistä.

Lauantaina saatiin onneksi nukkua piiiitkään. Muutenkin päivä meni pitkälti rauhallisissa merkeissä. Illalla mentiin taas tokoilemaan Katin ja Geenan kanssa Malminkartanon Lidl:n pihalle.

Alussa Natta pääsi tekemään muutaman luoksetulon. Ekalla seisominen meni vähän pitkäksi, mutta tokalla stoppi oli ihan paikallen. Jospa mäkin nyt muistaisin, miten toimia. Seuraavaksi ruutu (aluksi purkille), joka oli hyvä ja toka sitten kokonaisuutena tyhjään ruutuun. Kävin palkkaamassa Nattan kävelyn jälkeen ruudussa. Tämä vika ruutu oli super hyvä. Lopuksi vielä tunnari kisaisesti. Tällä kertaa tunnarikin oli ihan huippu hyvä. Natta meni rauhallisesti ja teki nätisti töitä maltilla.

Treenestä jäi kokonaisuutena ihan huippu hyvä filis.

Nyt ollaankin elelty hiljaiseloa. Kotona ollaan tehty kaukoja ja metskua, mutta muuten ollaan vaan oltu. Mikä on kieltämättä ihan paikallaan!