Viikko on ollut tosi kiireinen. Töissä on tullut vietettyä aikaa enemmän kuin tarpeeksi. Onneksi ollaan pidetty kiinni viikottaisista treeneistä, joissa työkiireet on saatu hyvin unohdettua.

Tiistaina mentiin Katin kanssa Leppävaaraan treenaamaan. Aluksi hieman kontaktia ja seuraamista. Paketti pysys ihan hyvin kasassa ja kontakti pysys hyvin.

Tämän jälkeen kokeiltiin ekaa kertaa merkkiä myös ulkona. Parilla ekalla kerralla Natta oli hieman epävarma, mutta hyvin kaarsi merkin taakse. Kolmannesta kerrasta eteenpäin homma lähti sujumaan paljon paremmin ja Natta selvästi hiffasi, miten se tehdään oikein. Nyt lisättiin treeneihin myös se pysäytys, jottei pääse itsekseen rallattelemaan merkiltä pois. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin sitten kun....

Lopuksi vielä tehtiin tunnari. Kati teki meille epämääräisen rivin. Natta meni hyvällä vauhdilla kapuloille, haisteli loistavasti läpi ja toi sieltä oman kapulan.

Keskiviikkona nähtiin pitkästä aikaa Maria ja pojat. Heurekan parkkis oli vallattu, joten mentiin Metsäntutkimuslaitoksen parkkikselle.

Aluksi Nattalle taas seuraamista ja kontaktia. Kontaki pysys hyvin ja seuraaminen oli korrektia ja hyvää. Mitä nyt ohjaaja yritti sabotoida asiaa, liukastelemalla koko rahan edestä.

Seuraavaksi tunnari, niin että Maria koski myös vieraisiin. Eipä tällä ollut mitään vaikutusta Nattan tekemiseen. Natta meni vauhdilla kapuloille, haisteli hyvin kaikki läpi ja vaikka keski hieman, niin malttoi tehdä työn loppuun ja toi oman.

Lopuksi vielä kaukot takapalkalla. Natta teki kaikki vaihdot ihan paikalleen.

Torstaina sitten pikatreenit Katin ja Geenan kanssa Talissa. Olipas kivaa ekaa kertaa tänä keväänä treenata hiekkakentällä, joka ei ollut liukas.

Aluksi palkatta putkeen seuraamista, metsku ja tunnari. Seuraaminen oli tämän viikon parasta ja Natta oli hommassa mukana ihan kympillä. Metskussa kävi ilmi, että en osaa heittää sitä hanskat kädessä. Ekalla kapula lensi suoraan ylöspäin ja tokalla puolen metrin päähän. Kolmannella sentään lensi tarpeeksi pitkälle ja hyvin Natta toi sen. Palautusasentokin oli mycket bra.

Tästä suoraan tunnari, joka oli tehty hiekalle. Natta meni kapuloille laukalla, haisteli kaikki läpi ja toi oman.

Lopuksi vielä ruutu x3. Kahdella ekalla ruudussa oli purkki ja kolmas oli tyhjä. Jokaisella kerralla Natta tykitti täysillä ruutuun. Vauhti ruutuun oli hyvä. Kolmannella tehtiin myös stoppi ja sekin oli tosi näpsäkkä.

Kokonaisuudessa tosi hyvä treenit ja itseasiassa  koko viikko. Kolmen viime viikon aikana tunnari on onnistunut tosi hyvin. Kertaakaan ei ole tullut väärään kapulaa.

Josko sitä pikku hiljaa uskaltaisi ilmottaa sinne kisoihinkin.