Kaipa se aurinko rupeaa paistamaan risukasaankin. Sunnuntaina aamulla käytiin taas hakuilemassa Lapualla. Raunioiden perusteella Nattalle päätettiin tehdä mielikuva treenit ja kattoa toimiiko se sama täällä.

Autolta kun kävin Nattan hakemassa niin Natta oli normaaliin tapaan innoissaan. Koko matkan hakualueelle Natta veti ja kiskos remmissä, mikä oli hyvä asia.

Natta siis näky kun kaksi ekaa maalimiestä kirmasi etukulmiin. Tämän jälkeen Natta vietiin pois alueelta. Tässä vaiheessa Natta kyttäsi metsään, että sinne ne jäi ja oli koko ajan menossa hakemaan ne pois.

Vähän ajan päästä mentiin takasin ja Natta metsään. Ekana vasen etukulma. Nattaa ei tässä turhia viritellyt (kiskonut pannasta yms). Täysillä se sinne mettään lähti ja teki aivan suoran piston. Maalimiehellä ei kuin kotonaan, eikä suostunut jättämään sitä ollenkaan.

Toka maalimies oli sitten oikeessa etukulmassa. Vaikka Natta olikin unohtanut sen jo, niin täysillä Natta sinne lähti. Pieni kierros vasemman kautta tuli, mutta yhtään Natta ei juoksennellut vaan teki kokoajan töitä. Hyvä pisto tämäkin ja maalimiehen kanssa oli super hauskaa.

Vika maalimies kipasi sitten metsään erikseen ja tämän jälkeen mentiin odottelemaan vähäksi aikaa. Taas Natta veti ja kiskoi metsään. Lähetyksen jälkeen juoksi taas täysillä maalimiehelle. Pistostakin tuli aivan suora. Siis aivan loistava pisto. Maalimies oli taas aivan ihana.

Nyt oli sellaset treenit kun halusin. Nattalla oli hauskaa ja teki täysillä koko ajan töitä. Treenaamista jatketaan näin ja pikku hiljaa kasvatetaan odotus aikaa.

Ei me ehkä sittenkään sitä lajia vaihdeta. Nyt pitää vaan saada ilmasuja treenattua. Jos kesällä saisi ne yhdistettyä vihdoin metsään.

Hakutreenien jälkeen kirmattiin Seinäjoelle. Nattan kanssa tehtiin pikkusen seuraamista Heidin valvovan silmän alla. Seuraaminen oli hyvää. Pitkätkin matkat Natta jaksoi tehdä häntä heiluen ja hyvällä kontaktilla. P-olo meni hyvin, vaikka molemmat vieruskaverit nousivat ylös. Loppuun vielä luoksetulo, jossa oli vauhtia. Kiitos taas Heidille!