Pieleen menneiden bh-treenien takia maanataina päivällä oli pakko käydä tekemässä Nattan kanssa helppo treeni. Mentiin Hiekkaharjun urheilupuiston parkkikselle. Saatiin samalla hyvä häiriö treeni, sillä ohi meni paljon koiria, pyöräilijöitä ja autoja. Sen lisäksi viereisellä kentällä oli joku harjoittelemassa moukarinheittoa ja siitähän sitä meteliä tuli.

Aluksi otettiin Nattan knassa paikallaolo treeni. ALuksi otin paikallaolon niin, että olin "oikein" päin Nattaan nähden. Matkaa meillä oli noin 20 metriä. Natta pysyi paikallaan todella nätisti. Ei edes yrittänyt nousta ylös, vaikka auto menikin ohi. Saman paikallaolon aikana olin noin 1 minuutin ajan selin Nattaan nähden ja ihan levollisesti tuo siellä makasi. Ei yrittänyt nousta ylös ollenkaan. Oli hyvä saada onnistunu paikallaolotreeni.

Sitten otettiin seuraamista remmissä. Seuraamista en ottanut hirmu pitkää matkaa vaan tarkotuksena oli saada innokasta ja hyvää tekemistä. Ja sehän onnistui. Natta seurasi hirmu nätisti alusta asti. Käännökset meni hyvin (nyt kun olen oppinu ite olematta liian "päällekäyvä").

Lopuksi otin vielä pari luoketuloa niin, että Natta tulee eteen istumaan. Luoksetulot oli ehkä hieman hitaita (lieko johtunut perässä olevasta remmistä). Eteenistuminen oli kuitenkin hyvä ja Natta tuli tarpeeksi lähelle.

Oli kiva saada hyvä fiilis tosta tekemisestä taas. Ei niitä onnistuneita suorituksia voi aina tulla. Natta on kuitenkin nuori koira ja aikaa meillä on paljon