Nattan kanssa treenattiin sisällä pikasesti kaukoja ja seuraamista.

Nyt sain vihdoin ja viimein Nattan tajuamaan miten kuuluu nousta maasta seisomaan niin, että jalat pysyy paikoillaan! On niitä tahkottukkin. No, vielä avustan tossa käden kanssa, jotta saadaan paljon toistoja. Mutta, eiköhän se tosta rupee sujumaan.
Maasta istumaan nousu toimii hyvin ja on ainakin tällä hetkellä varmin asennonvaihto. Muutenkin istumasta maahan ja maasta istumaan Natta pysyy koko ajan paikallaan eikä liiku yhtään. Hyvä, että jossain oon ees osannu opettaa oikein! :)
Istumasta maahan tökki hieman tällä hetkellä. Yritän nimittäin saada opetettua noi kaukot niin, ettei tarvis kädellä käyttää. Käsimerkin kanssa kyllä menee tosi nätisti maahan, mutta ei ilman. Kaipaa lisää treeniä. Muutenkin tota maahanmenoa täytyy taas naksutella, että tulee varmemmaksi ja nopeenmaksi.

Sitten vielä pikkupätkä seuraamista. Nattalla oli tosi paljon intoa ja kontakti pysys tosi hyvin koko ajan. Käännös oikeelle oli tiivis ja hyvä. Olen nyt muutenkin ottanut lenkeilläkin pikkupätkiä seuraamista ja se näyttää tuottavan tulosta. Nyt vaan se, että uskaltaako tuon koiran ilmottaa jo toukokuussa ekoihin tokokisoihin vai pitäiskö vasta kesällä mennä.
Alokkaanliikkeet on kunnossa. Ai niin, liikkeestä maahanmenoa ei olla pitkään aikaan otettu. Avoimessa vielä luoksetulo hakusessa, eikä "piilopaikallaanoloa" olla otettu pitkään aikaan. Katsellaan! Pääsiäisenä päästään kunnolla treenaamaan ja varmaan sen jälkeen teen lopullisen päätöksen.

Ai niin, Helsingistä on oikeen tokoryhmä vielä hakusessa! Kovasti yritetään löytää, ettei tarvis koko loppu vuotta yksin treenailla.