Tää viikko ollaan lähes kokonaan pyhitetty haun ilmasuille ja esineruuduille. Ekat ilmasutreenit tehtiin Kirsin kanssa Keravalla. Ekalla Nattaa jouduttiin leikittämään enemmän, ennen kuin otti rullaan suuhun. Hyvin kuitenkin toi mulle, eikä tiputtanu.Toka ja kolmas kerta meni jo paljon paremmin. Natta hieman rupesi komentamaan Kirsiä, josta on tarkotus päästä jatkossa eroon. Natta tuo rullat hyvin ja näytöllekin menee hyvin.

Tiistaina treenattiin Minnan kanssa Luukissa. Nattalle tehtiin 2x3 sarja. Eka ilmasu oli taas hieman kankeen, mutta Natta "syttys" rullaan huomattavasti paremmin kuin aikaisemmilla kerroilla. Loput ilmasut meni ihan perfect. Natta teki innolla töitä, meni reippaasti maalimiehelle, toi rullaan hyvin ja lähti vauhdilla näytölle.

Tortaina otettiin sitten ilmasut ennen tottistreenejä. Tälläkin kertaa tehtiin 2x3 sarja. Natta oli alusta asti ihan täysillä mukana siinä, mitä oltiin tekemässä. Yhdellä kerralla Natta varasti näytölle ja kerran tiputti rullan mun jalkoihin. Muuten meni taas ihan superisti.

- Jatkossa pitää vaatia Nattalta se, että ei tiputa rullia KOSKAAN

- Pitää miettiä, että miten haluan Nattan oleman maalimiehellä näytölle tultaessa

- Mun pitää itte ruveta menemään sinne

Ite en näitä ollu edes ajatellu, mutta onneks Minna toimi järjen äänenä ja nyt ne rupee itellekin selviimään.

Lauantaina äiti jouduin kökkimään pusikossa maalimiehenä. Tällä kertaa tehtiin 3x3 sarja. Ihan super hyvät ilmasut. Natta ei yhtään epäröiny tekemisen suhteen, vauhti oli hyvät. 8. ilmasulla Natta oli hieman epävarma (kuumuus vaikutti), mutta lähti viiden metrin jälkeen täysillä viipottamaan. Tämän takia vikalle tehtiin peräänlähtö, joka oli sitten taas normaalia Nattaa.

Tässä vaiheessa ilmasut vaikuttaa ihan lupaavilta. Ens viikolla äiti joutuu taas orjaksi, kun tulevat torstaina Helsinkiin. Sen lisäksi pitäis päästä tekemään noita muutaman kerran. Eeva, haluaisitkos tulla meille maalimieheksi? Silmänisku

Niin ja kiitos Minnalle hirmusesti avusta ja neuvoista!