Torstaina käytiin Kaisan ja koirien kanssa treenailemassa Lapualla. Oli kiva nähdä Nerin tekemistä ja edistymistä tauon jälkeen. Kyllä se Kaisa hyvältä näytti.

Nattan kanssa tehtiin vaan pikkuisia treeneja. Aluksi sivulla kontaktia. Nyt pysyy jo paljon paremmin kuin aikasemmin. Sen jälkeen tehtiin patukan kanssa muutaman askeleen seuraamisia. Kontakit pysyi koko ajan, eikä Nattalla ollut ongelmia. Teen nyt paljon vaan patukkaseuraamisia, jollon pystyn puuttumaan siihen löysään tekemiseen.

Seuraavaksi tehtiin muutama luoksetulo. Nyt on vauhtikohdallaan. Itseasiassa ongelman aiheuttajankin tajusin tänään. Eli kun Nattalle tekee pelkkiä läpijuoksuja, niin vauhti on hyvä. Mutta siinä vaiheessa kun otan lopussa sivulle istumaan, niin Natta rupee hidastelemaan noin metri ennen mua. Nyt tehdään noita läpijuoksuja ja jossain vaiheessa rupeen ottamaan lyhyeltä matkalta vauhdikkaita sivulletuloja erikseen. Stopit me treenamaan kiertämisten yhteydestä.

Lopuksi vielä kaukojen maahan-istu nousu ja eikä mitään ongelmia.

Treenien jälkeen käytiin raviradalla lenkillä. Natta ja Neri painoi vauhdikkaasti koko kierroksen ajan. Nyt tuossa vieressä onkin väsynyt pikku-belgi.

Kotona ollaan treenattu merkkiä. Mulla on pyöreitä mattoja, joten niiden kanssa voi hyvin kattoa Nattan paikan. Natta osaa hyvin hakea merkin. Ite Natta oppi "koskemaan" nenällä merkkiä. Enpä tiiä, että onko se sallittu vai pitääkö siihen puuttua.

Tunnaria pitäis ruveta treenaamaan. Vielä kun keksisi, että miten. Yksin sitä on hieman vaikeeta treenata.