Vuoden vikat kisat oli taas perinteisesti Pieksämäellä. 4 tunnin yöunien jälkeen (Kiitos vaan ihanat naapurit!) lähdin ajelemaan Lapualle. Lapualla hypättiin Arjan ja Vickyn kyytiin ja lähdettiin ajelemaan kohti Jyväskylää ja Pieksämäkeä.
Pieksämäelle oltiin ajoissa ja ehdittiin käydä lenkillä ja vähän kattoa menoa siellä.

Pisteet

Paikallaolo 10 (30 pist.)
Seuraaminen 8 (16 pist.)
Liikkestä maahanmeno 10 (20 pist.)
Luoksetulo 7 (21 pist.)
Liikkestä seisominen 9 (18 pist.)
Nouto 0
Kaukot 10 (30 pist.)
Hyppy 8 (16 pist.)
Kokonaisvaikutelma 9 (9 pist.)

Pisteet yhteensä 160 pist. 1-tulos ja sijoitus 6. Askel lähempänä lopullista tavoitetta!

Kisat olivat hieman etuajassa, enkä oikeen ehtiny sitä paikallaoloakaan jännittää. Eniten mua ehkä jännitti Vickyn paikallaolo. Natta teki tässä ihan normi suorituksen. Natta ei ole enää pitkään aikaan menny kisoissa lonkka-asentoon, joten pitää olla tyytyväinen.

Seuraamisessa Natta oli vähän outo. Koko seuraamisen ajan Natta oli etäällä. Sinäänsä oikee paikka pysys kokoajan, mutta löysää kuin mikä. Kontakti ihme kyllä pysyi hyvin. Juoksuosassa Natta hieman jättätti. Käännökset oli nyt parempia kuin aikasemmin, mutta en mä niihin vieläkään ole tyytyväinen.

Seuraavaksi oli liikkeestä maahanmeno. Paras suoritus ever. Valmisteleva seuruu oli hyvä. Heti käskyn jälkeen Natta tippui suoriltaan maahan. Maahanmeno ei ollut mikään super nopee, mutta tarpeeksi nopee.

Luoksetulo oli sitten puolestaan todella hidas. Normaalisti Natta tulee sen alunkin nopeesti, mutta nyt tuli todella hitaasti. Itse stoppi oli ihan ok, ehkä vielä näpäkämpi pitäis olla. Loppu oli taas normi eli hidas.

Liikkeestä seisominen oli sitten normaalia Nattaa. Valmisteleva seuruu oli hyvä ja seisominen hyvä. Siinä vaiheessa, kun oli tulossa takasin päin, niin siirsi yhtä tassua. Eipä ole koskaan aikasemmin sitäkään tehny. Taaksemenossa ei ollut mitään ongelmaa.

Noudon mä sitten mokasin ite lahjakkaasti. Käskyllä Natta lähti liikkeelle ja puolessa välissä jäi kattomaan jotain. Tokalla käskyllä lähti kuitenkin hakemaan sen kapulan sieltä, joku vaan vahingossa otti yhden askeleen, joka sitten tulkittiin kolmanneksi käskyksi. Olen kyllä super tyytyväinen, että Natta loppujen lopuksi meni ja haki sen kapulan sieltä.

Tokavikana liikkeenä oli sitten kaukot. Mutta ne meni paljon paremmin, kuin osasin odottaa. Natta teki vaihdot tasasen varmasti. Jokasen istumisen jälkeen kattos taakse, että tuleeko se palkka jo. Eipä me noihin vaihtoihin vauhtia kaivata.

Lopuksi vielä hyppy. Tää on joka kisoissa epäonnistunut, joten nyt jännitin ihan sikana sitä. Ekalla käskyllä hyppäsi hyvin. Istus hitaasti, mutta onneksi maltoin mieleni enkä antanu sitä toista käskyä. Vaikka Natta oli vinossa siellä toisella puolella, niin eipä Natta kiertänyt tällä kertaa vaan tuli hyvin hypyn kautta takasin.

Se vaadittava 1-tulos tuli. Me ei nyt jäädä avoimeen enää, vaan ruvetaan treenaamaan kohti voittajaa. Alkuvuosi treenataan ja loppuvuodesta sitten kisoihin.

Kisat meni monella tavalla hyvin. Mä en jännittänyt, maltoin mieleni vaikka se nolla sieltä tuli (enkä sitä oikeestaan ees aatellu). Noutoon olen tyytyväinen, vaikka ei siitä pisteitä saatukkaan.

Mun pitää varmaan jatkossa aina lähteä Annin ja Giran kanssa samoihin kisoihin, koska ne kisat menee yleensä hyvin. Ja kiitos Arjalla ja Vickylle seurasta, niin treeneissä ja kisoissa. Pitää ottaa uudetaan sitten ens vuonna.

Ja onnittelut Anni & Gira ja Arja & Vicky 1-tuloksesta.  Tämän takia me ollaan Arjan ja Vickyn kanssa treenattu koko syksy. Ollaan me sentään jotain oikeen tehty. ;)

Maanantaina ja tiistaina käydään tekemässä kiva-kiva treenit ja sitten pidetään muutaman viikon totaalitauko. Pitää vähän kehitellä treenisuunnitelmia ja tapoja.